Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Όλα ή τίποτα!!

Ο Αστέρας επικράτησε 2-1 στην Τρίπολη του ΠΑΣ, στερώντας του οριστικά την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Οι Αρκάδες θα παλέψουν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά.

Όλα ή τίποτα
Μεγάλη εντός έδρας επικράτηση για τον Αστέρα που με το 2-1 απέναντι στον ΠΑΣ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές του για κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Τα γκολ των Αρκάδων σημείωσαν οι Κάφα (6’) και Τσαμπούρης (16’), ενώ για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, που έδειξε πως ξέμεινε από ανάσες μείωσε στο 23’ ο Κοροβέσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Πλέον, η ομάδα του Τσιώλη χρειάζεται νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική και ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ για είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη πλευρά, οι Γιαννιώτες αποχαιρέτησαν οριστικά το «όνειρο» της πρώτης θέσης και στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» στους «Ζωσιμάδες» θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Το ματς:


Ιδανικό το ξεκίνημα για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη στο πρώτο ημίχρονο. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους που βρήκαν στην άμυνα των φιλοξενούμενων και κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, έπειτα από σουτ στην κίνηση του Κάφα. Μετά την «ψυχρολουσία» των πρώτων λεπτών, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πήρε την κυκλοφορία της μπάλας και κέρδιζε συνεχώς μέτρα στο γήπεδο, όμως πάνω που ισορρόπησε ήρθε και το δεύτερο γκολ του Αστέρα, στο 16ο λεπτό με τον Τσαμπούρη να στέλνει «αδιάβαστο» τον Φεγκρούς με διαγώνιο σουτ.

Η απάντηση για τους Γιαννιώτες άμεση, οι παίκτες του ΠΑΣ δεν έχασαν τη συνοχή τους έπειτα από τα δύο γκολ στο ξεκίνημα και έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοροβέση στο 22’. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε καθώς ο Αστέρας όσες φορές επιχείρησε δεν βρήκε χώρους προς την εστία των φιλοξενούμενων. Ενώ η ομάδα του Χριστόπουλου έδειξε πως της έλειπε η φαντασία στην τελική πάσα.

Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΣ αν και ήθελε να φτάσει στην ισοφάριση έδειξε να μην έχει ανάσες αλλά και να του λείπει πολύ ο Ντε Βιντσέντι στο δημιουργικό κομμάτι. Από την άλλη η ομάδα του Τσιώλη μπορεί να μην έφτανε με την ίδια ευκολία στην εστία του Φεγκρούς, ωστόσο, το πέρασμα του χρόνου την έφερνε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην νίκη, που τελικά ήρθε χωρίς να χρειαστεί να «ιδρώσει» ιδιαίτερα.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουσέρο, Ουρτάδο (46’ Ναβάρο, 57’ Ντε Μπλάσις), Ράγιος, Μπακασέτας (79’Καστέλς), Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Λέντσε, Καλαντζής, Σέτι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Οικονόμου, Ρουμπουλάκου (65’ Τσουκαλάς), Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Βίλα, Γεωργίου (74’ Ντάσιος), Κοροβέσης, Νικλητσιώτης (53’ Ίλιτς).

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Γιάκος, Ιωάννου, Νάκος.

Διαιτητής: Χ.Καλογερόπουλος
Βοηθοί: Α.Γρεβενής, Κ.Χασάν
Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: