Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Να τον γκρεμίσουν και να τον χτίσουν από την αρχή!

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, είτε τελικά πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ, είτε όχι, ένα είναι το συμπέρασμα. Η ομάδα θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή!
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι παραπατάει στο γήπεδο. Και δεν είναι μόνο τωρινό το θέμα. Από την αρχή της χρονιάς το ίδιο γίνεται. Στην Ευρώπη; Ο ΠΑΟΚ απέτυχε εξ αρχής. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τον Αστέρα. Και στο πρωτάθλημα κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά στα πλέι οφ, ενώ στην κανονική διάρκεια τερμάτισε πίσω από τον Ολυμπιακό 15 πόντους.

Είναι φανερό ότι όποιοι επέλεξαν τον Γεωργιάδη για να οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ δεν ζύγισαν σωστά τις καταστάσεις. Ούτως ή άλλως, όμως, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με άλλον προπονητή τη νέα σεζόν. Με ποιον; Και θα είναι ο κατάλληλος αυτή τη φορά; Ιδού η απορία...

Όσον αφορά το ρόστερ, αρκετοί παίκτες δεν κάνουν για να φοράνε την φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτοί που θα φύγουν. Ήδη υπάρχουν ελλείψεις σε αρκετές θέσεις και στο υπάρχον ρόστερ.
Είναι δυνατόν για παράδειγμα το πιο ποιοτικό χαφ της ομάδας, ο μοναδικός που μπορεί να βγάλει μια σωστή μπαλιά μπροστά, ο Κατσουράνης, και να χαραμίζεται σε τόσα και τόσα παιχνίδια σαν στόπερ; Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς τι ελλείψεις υπάρχουν στον ΠΑΟΚ.  sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: