Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Σωκράτη… εσύ σουπερστάρ!!

Κίνηση να ανανεώσει το συμβόλαιο του νέου… σουπερστάρ, Σωκράτη Διούδη, με αύξηση αποδοχών έκανε ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης.

Σωκράτη… εσύ σουπερστάρ!
Πρώτη κίνηση του Δημήτρη Ηλιάδη από την ώρα που ανέλαβε την προεδρία του Άρη είναι να δει τι θα κάνει με το ρόστερ της ομάδας, ξεκινώντας με τους παίκτες του ήδη υπάρχοντος ρόστερ. Προτεραιότητα δόθηκε στον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος είναι και αρκετά αδικημένος.

Μία ημέρα πριν αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί με την Εθνική Νέων, ο Διούδης συναντήθηκε με τον Ηλιάδη και ο πρόεδρος του Άρη του γνωστοποίησε την πρόθεση της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιο του με αυξημένες αποδοχές. Ο Διούδης είχε συμβόλαιο μέχρι το 2014 με οικονομικές απολαβές 5.000 ευρώ ετησίως!

Ο Ηλιάδης θέλει να αποκαταστήσει την αδικία αυτή και να αυξήσει κιόλας την ρήτρα αποδέσμευσης του (τώρα είναι 150.000 ευρώ). Επίσης, ενημερώθηκαν και οι Παπαζαχαρίας και Παπαστεριανός πως θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να συζητήσουν για τα συμβόλαια τους που λήγουν αλλά και τα οφειλόμενα. Τέλος, ο πρόεδρος του Άρη επικοινώνησε με τον Τάτο και του διεμήνυσε πως στην περίπτωση που δεν εξασφαλίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, την επόμενη σεζόν, τότε θα τον ήθελε στον Άρη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: