Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Χριστόπουλος: «Δεν φταίνε οι παίκτες»

Καμία ευθύνη δεν θέλησε να «ρίξει» στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Χριστόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Χριστόπουλος: «Δεν φταίνε οι παίκτες»
Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια ενώ αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο απάντησε αινιγματικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι στα τελευταία παιχνίδια η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Είναι πολύ δύσκολο σε μια έδρα όπως αυτή να έχεις μια τέτοια ευκαιρία στο 3ο λεπτό και να την χάνεις. Δεν φταίει η τύχη σίγουρα, φταίμε κι εμείς.

Σίγουρα θα περίμενα περισσότερα από κάποιους παίκτες. Από την άλλη δε θέλω να ρίξω ευθύνες στα παιδιά που έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια. Δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε στα 3 ματς. Μας απομένει ένα ματς με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη.

Δε θεωρώ ότι δείξαμε κάποια κόπωση, προσπαθήσαμε να μοιράσουμε το χρόνο. Βλέπουμε κάποιους παίκτες πως μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Δεν είδα κάποια κόπωση μεγαλύτερη από των αντιπάλων μας.

Προφυλάξαμε κάποιους παίκτες, δεν καταφέραμε να προφυλάξουμε και τον Μιχαήλ, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε σε μία νίκη.

Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον μου. Αν ο πρόεδρος είπε ότι θα μείνω κάτι θα ξέρει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: