Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τσιώλης: «Δικαίωμα στην πρώτη θέση»

Στις πιθανότητες του Αστέρα Τρίπολης να διεκδικήσει την πρωτιά στα πλέιο- οφ στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σάκης Τσιώλης.

Τσιώλης: «Δικαίωμα στην πρώτη θέση»
Ο τεχνικός του Αστέρα αναφέρθηκε επίσης στη στήριξη του κόσμου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν αλλά και στο «δέσιμο» που απέκτησε έπειτα από τη φετινή χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

«Πήραμε μια νίκη που μας δίνει το δικαίωμα για την πρώτη θέση. Σίγουρα μας μένει μια πικρία ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στα προηγούμενα ματς. Αποδείχτηκε πολύ αρνητικό για μας ότι δεν έγιναν νωρίτερα τα πλέι-οφ»,
ήταν το σχόλιο του τεχνικού των Αρκάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιώλη


Για το ότι δεν έκανε δηλώσεις μετά τον τελικό: «Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δε μίλησα πιο σκληρά μετά τον τελικό. Αφού μίλησαν οι ιδιοκτήτες, ο επαγγελματίας προπονητής έπρεπε να μαζέψει την ομάδα για τα πλέι-οφ. Για αυτό που είδε όλη η Ελλάδα τι παραπάνω να έλεγα εγώ».

Για τα πλέι οφ: «Σήμερα παίξαμε καλά, ενώ μια σκληρή αγωνιστική έρχεται. Θα κοιτάξουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Ήταν αμφίρροπα όλα τα ματς στα πλέι-οφ. Τεράστια επιτυχία για μας σήμερα. Την τελευταία αγωνιστική όλοι ας κοιτάξουν την ομάδα τους».


Για τις απουσίες: «Είχαμε την ατυχία να χάσουμε πολλούς παίκτες, Μπαρτολίνι, Πιπίνη, Φορμίκα, Φούλοπ, Κοντοές και σήμερα ο Ναβάρο. Ελπίζω όμως να τον έχουμε την Κυριακή. Ο ΠΑΣ έχει μεγάλο κίνητρο. Να μην ξεκινήσει από τελευταίος προετοιμασία. Σήμερα πήρε παράταση στην αδειοδότηση οπότε έχει τις ελπίδες του για όλα».


Για τα πολλά ματς του Αστέρα: «Για το μαραθώνιο που κάναμε φέτος βοήθησε η καλή αποκατάσταση. Ήταν πολύ μεγάλη χρονιά, ποδοσφαιρικά τη ζήσαμε έντονα και όμορφα. Ο κόσμος υποστηρίζει τον Αστέρα με πολύ πάθος πλέον».


Για όσα έζησε εφέτος: «Έχουμε δεθεί με την ομάδα, πρώτη φορά τελικό, πρώτη φορά Ευρώπη, η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλο πράγμα. Ας μη γελιόμαστε όμως, η αγάπη του κόσμου είναι προς την ομάδα και όχι προς εμένα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για όλα όσα έκαναν φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: