Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Και Τούρκοι για Γούτα!

Ομάδες από την Τουρκία φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτας, ο οποίος είναι γνωστό πως απασχολεί τον Άγιαξ και τη Βέρντερ Βρέμης. Πόσα χρήματα ζητάει η Ξάνθη.


Και Τούρκοι για Γούτα
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες πως δύο ομάδες από την Τουρκία, ύστερα από το ενδιαφέρον του Άγιαξ και της Βέρντερ Βρέμης, κινούνται για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Goal News», η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσέ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Skoda Ξάνθης.

Η «Γαλατά» έχει προπονητή με ρίζες από τη Θράκη και έχει συλλέξει πληροφορίες για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, ενώ στη δεύτερη είναι πλέον ο Βίτορ Περέιρα που εργάστηκε για μισή σεζόν στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά της, η διοίκηση έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως θα παραχωρήσει τον Γούτα μόνο αν φτάσει πρόταση που θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι Ακρίτες φέρονται να κινούνται για την απόκτηση του Αλέξανδρου Νικολιά, τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου που φέτος ξεχώρισε με τα «ερυθρόλευκα» και είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ στο ενεργητικό του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: