Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Όστιν στην επίθεση, Κουκ στην άμυνα!!

Ο Τσάρλι Όστιν αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Νιούκαστλ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, την ίδια ώρα που οι «καρακάξες» έχουν ξεχωρίσει για τα μετόπισθεν την περίπτωση του Στιβ Κουκ.
Ο Στιβ ΜακΚλάρεν έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της Νιούκαστλ ενόψει της νέας σεζόν και τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αποκαλύπτουν τις σκέψεις του καινούριου «αφεντικού» της ομάδας.
Για την επίθεση το όνομα του Τσάρλι Όστιν είναι αυτό που «παίζει» έντονα εδώ και καιρό και σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 25χρονος επιθετικός της υποβιβασμένης ΚΠΡ είναι με… διαφορά από τον δεύτερο, ο βασικός στόχος της Νιούκαστλ για την θερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα ο σύλλογος της Β.Αγγλίας φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την διοίκηση των «ρέιντζερς».
Σε ότι αφορά την άμυνα, μπορεί να μην υπάρχει «φαβορί», ωστόσο, ένας από τους παίκτες που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του συλλόγου είναι ο Στιβ Κουκ. Ο 24χρονος στόπερ της Μπόρνμουθ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μονάδες των νεοφώτιστών την τελευταία τριετία και ως εκ τούτου η περίπτωσή του μόνο απλή δεν είναι, καθώς τα «κεράσια» θέλουν να τον έχουν μαζί τους και στην πρώτη τους παρουσία στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Βέβαια το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για τις «καρακάξες» στην προσπάθεια να τον κάνουν δικό τους…

*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: