Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Στάση… Κινιόνες για Μεξικό!! (video)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στο Μεξικό και τη Βολιβία, αφού οι Αζτέκοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ρομέλ Κινιόνες.

Στάση… Κινιόνες για Μεξικό (video)
Σε ένα μέτριο παιχνίδι το Μεξικό σπατάλησε τις ευκαιρίες που είχε κόντρα στη Βολιβία και κάπως έτσι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (0-0) στο «Σασουαλίτο», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του α’ πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Οι Αζτέκοι είχαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως ο Κινιόνες είχε κατεβάσει… ρολά και δεν μπόρεσε κάποιος από τους Μεδίνα, Βουόσο, Χιμένεθ και Κορόνα να πετύχει κάποιο γκολ. Δύο σημαντικές ευκαιρίες είχε και η Βολιβία, αλλά δεν μπόρεσε ούτε εκείνη να τις αξιοποιήσει.

Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης οι Μεξικανοί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν ο Ακουΐνο έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή στο μαρκάρισμα του Λεονέλ Μοράλες.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Οι συνθέσεις

Μεξικό (Μιγκέλ Ερέρα): Κορόνα, Ντομίνγκες, Μάρκες (64’ Ακουΐνο), Αλντρέτε, Αγιάλα, Φλόρες, Κορόνα, Γκουέμες, Μεδίνα (81’ Μόντες), Βουόσο, Ερέρα (61’ Χιμένεθ).

Βολιβία (Μαουρίτσιο Σόρια): Κινιόνες, Μοράλες, Ζεντένο, Ραλδές, Σμέντμπεργκ, Ντ. Μπεχαράνο, Κάμπος (71’ Εσκομπάρ), Χουρτάδο, Τσουμασέρο, Πέδριελ (85’ Μ. Μπεχαράνο), Μορένο.

Κίτρινες: Φλόρες - Ντάνι Μπεχαράνο, Εσκομπάρ

Κόκκινη: -

Διαιτητής: Κάσερες

Η βαθμολογία

Χιλή 3 2-0
Βολιβία 1 0-0
Μεξικό 1 0-0
Ισημερινός 0 0-2

Το πανόραμα του Α' ομίλου

1η αγωνιστική
12-6-2015: Χιλή -Ισημερινός 2-0
(67' πεν. Βιδάλ, 84' Βάργκας)
13-6-2015: Μεξικό – Βολιβία 0-0

Επόμενη αγωνιστική
16-6-2015:Εκουαδόρ – Βολιβία
16-6-2015:Χιλή - Μεξικό
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: