Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Δέλλας: «Να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύονται»

Ακόμα σκληρότερη δουλειά για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξε η ΑΕΚ υποσχέθηκε ο Τραϊανός Δέλλας. «Ήταν δυο δύσκολα χρόνια, αλλά τα πιο απαιτητικά είναι μπροστά μας», είπε.

Δέλλας: «Να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύονται»
Έτοιμος να δουλέψει ακόμα παραπάνω για να δικαιώσει την εμπιστοσύνη της ΑΕΚ δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Στο περιθώριο της αποχαιρετιστήριας γιορτής των «κιτρινόμαυρων», ο «Κολοσσός» απέφυγε τα πολλά λόγια, ωστόσο εμφανίστηκε έτοιμος για τις προκλήσεις που ανοίγονται πλέον στο μέλλον.

«Ήταν δύο δύσκολα χρόνια, αλλά τα πιο απαιτητικά είναι μπροστά μας. Ήταν μια γιορτινή μέρα, οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο και όσους βοήθησαν την ομάδα. Κατ’ επέκταση τώρα κλείνει μια μαύρη περίοδος για την ομάδα, μια μαύρη σελίδα. Ξεκινά μια καινούρια περίοδος και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψουμε με χρυσά γράμματα καινούριες σελίδες», είπε χαρακτηριστικά.

Κι όταν ερωτήθηκε επί προσωπικού, σημείωσε: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρότερα, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Ξέρετε πως πάντα μιλάω λίγο και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά να πω ό,τι θέλω να πω». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: