Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

«Συγγνώμη» για τη σβάστικα από την Κροατία!


Απολογητική ανακοίνωση για τη σβάστικα που ήταν χαραγμένη στον αγωνιστικό χώρο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κροατία και την Ιταλία, εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

«Συγγνώμη» για τη σβάστικα από την Κροατία
Θύμα σαμποτάζ και εγκληματικής ενέργειας έπεσε η κροατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε και αφορούσε τη σβάστικα που ήταν χαραγμένη στο χορτάρι, στην αναμέτρηση με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Όπως είναι φυσικό, καταδίκασε το γεγονός και γνωστοποίησε πως οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ζητούμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, τους επισκέπτες από την Ιταλία και τους παίκτες των δύο ομάδων, για το ναζιστικό σύμβολο στο χορτάρι του “Πόλιουντ Στάντιουμ”.

Μιλώντας τεχνικά, ένας χημικός εργαζόταν στον αγωνιστικό χώρο 24 με 48 ώρες πριν τη σέντρα. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο μπορούσαμε ώστε να φύγει αυτό, στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε. Αμέσως ειδοποιήσαμε την UEFA για το περιστατικό.

Όπως είναι προφανές πρόκειται για σαμποτάζ και εγκληματική ενέργεια. Την καταδικάζουμε και ήδη ζητήσαμε από την αστυνομία να ξεκινήσει τη διαδικασία για να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες που έκαναν κάτι που αποτελεί ντροπή όχι μόνο για το ποδόσφαιρο της Κροατίας, αλλά για ολόκληρη τη χώρα.

Για άλλη μία φορά, απολογούμαστε και καταδικάζουμε αυτή την ενέργεια και ζητούμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, επισκέπτες και τους παίκτες των δύο ομάδων
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: