Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Εναλλακτική λύση ο Τούντορ!

Ανοιχτό παραμένει στον ΠΑΟΚ το θέμα του προπονητή, από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση για τον Τούντορ, και τώρα οι εξελίξεις μεταφέρονται μετά τις 16 Ιουνίου με την επιστροφή Άρνεσεν.

Εναλλακτική λύση ο Τούντορ
Ήλθε, είδε και απήλθε ο Τούντορ. Αυτό ισχύει για τον Κροάτη προπονητή που έφτασε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Φρανκ Άρνεσεν, μίλησε με κάποια μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ και αναχώρησε την Παρασκευή το πρωί με προορισμό την πατρίδα του.

Επίσημα δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι συζητήσεις με τον 37χρονο τεχνικό, παρότι το προφίλ του φαίνεται πως ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς και συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.

Εκείνο που προκύπτει πως παρά την εισήγηση του Δανού η διοίκηση δεν βιάστηκε να κλείσει τον Τούντορ εκτιμά πως θα βρεθεί κάποιος άλλος προπονητής, με περισσότερες παραστάσεις από τον Κροάτη και θα μπορέσει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα άμεσα, από τη στιγμή που επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν σε έναν μήνα.

Από την πλευρά του, ο Άρνεσεν αναχώρησε χθες το απόγευμα για τη Δανία, όπου θα σχολιάσει για την τοπική τηλεόραση τον αγώνα της εθνικής του ομάδας με τη Σερβία και αναμένεται να επιστρέψει για… μόνιμη εγκατάσταση στις 16 Ιουνίου.

Πρόθεση του αθλητικού διευθυντή είναι να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή μέχρι την Τρίτη, ενώ παράλληλα θα ολοκληρώσει και κάποιες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προτάθηκε ο Χαβιέρ Αγκίρε για τον οποίο έχει καλή άποψη ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά ο Δανός θέλει κάποιον νεότερο σε ηλικία από τον 57χρονο τεχνικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: