Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωσε Εμάνουελ- Τόμας η ΚΠΡ!!

Ακόμη μία προσθήκη, την τρίτη μέχρι στιγμής, για τη νέα περίοδο ανακοίνωσε η ΚΠΡ. Οι «ρέιντζερς» ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον 24χρονο επιθετικό, Τζέι Εμάνουελ- Τόμας, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.  
Πρόκειται για τον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή της Μπρίστολ Σίτι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος λίγες μέρες μετά την καταλυτική του βοήθεια για την άνοδο της ομάδας στην Τσάμπιονσιπ. Του έγινε πρόταση για να παραμείνει στο σύλλογο, όμως ο ίδιος προτίμησε έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην Μπρίστολ να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση. Την περασμένη σεζόν σημείωσε 12 γκολ σε 48 συμμετοχές του.
«Ανέκαθεν θαύμαζα τον Τζέι και είμαι ενθουσιασμένος που πλέον τον έχουμε στις τάξεις μας. Γινόταν αρκετός ντόρος όσο αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Άρσεναλ και τώρα του παρουσιάζεται η ευκαιρία να… ξεπεταχτεί στην ΚΠΡ. Θα του δώσουμε τη δυνατότητα να αγωνιστεί και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του», ήταν το σχόλιο του προπονητή των «ρέιντζερς», Κρις Ράμσεϊ αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: