Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Αναμονή και plan B!

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στις υποθέσεις των Σπάχιτς και Σιανί στον Παναθηναϊκό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να εξετάζουν ήδη κάποια νέα ονόματα για την απόκτηση στόπερ.

Αναμονή και plan B
Μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αναμένουν στον Παναθηναϊκό εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού.

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν ο Εμίρ Σπάχιτς και ο Μικαέλ Σιανί, οι οποίοι έχουν ενημερώσει πως θα απαντήσουν στις προτάσεις του «τριφυλλιού» τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη.

Ο Βόσνιος φέρεται να έχει προσφορές από την Τουρκία που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φτάσουν οι «πράσινοι», οι οποίοι κάνουν ήδη την υπέρβαση με τις 800.000 ευρώ που προσφέρουν στον διεθνή άσο.

Με τον Γάλλο τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού ο Παναθηναϊκός έχει πλησιάσει τις απαιτήσεις του, όμως εκείνος δείχνει πως περιμένει μία πρόταση από την πατρίδα του ή την Αγγλία.

Για να μην χαθεί χρόνος οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν πιο «ζεστά» τους παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό τους στόχαστρο για την απόκτηση βασικού στόπερ και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να ενταθούν οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους τους και τους ίδιους τους παίκτες.

Εν τω μεταξύ, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στο θέμα του Ελάντερ, καθώς οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κινηθούν για τον Σουηδό άσο της Μάλμε που προορίζεται για εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: