Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τα βρίσκουν για τους δικαστές Κοντονής-Γκιρτζίκης!!

Κοινό έδαφος βρέθηκε για τη στελέχωση του διαιτητικού δικαστηρίου με τακτικούς δικαστές μετά τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Τι είπε ο τελευταίος για ομοσπονδιακό τεχνικό.

Τα βρίσκουν για τους δικαστές Κοντονής-Γκιρτζίκης
Φαίνεται πως τελικά θα βρεθεί λύση και κάποιου είδους συμφωνία για τη στελέχωση του διαιτητικού δικαστηρίου με τακτικούς δικαστές, όπως προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο. Στη συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη βρέθηκε κοινό έδαφος για αυτό το θέμα που εξελίχθηκε σε μείζον.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει λυθεί το θέμα με την ΕΠΟ να λειτουργεί βάσει του αθλητικού νόμου», ανέφερε ο κ. Κοντονής μετά το πέρας της συνάντησης που διήρκεσε μιάμιση ώρα. «Όλα τα θέματα λύνονται με καλή διάθεση και συζήτηση», τόνισε με τη σειρά του ο κ. Γκιρτζίκης.

Επίσης έγιναν συζητήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την προβληματική εφαρμογή του μέτρου, αλλά και για τον επαναπροσδιορισμό των ορίων του αυτοδιοίκητου, με βάση τον νέο μεγάλο αθλητικό νόμο που αναμένεται στις αρχές του νέου έτους και φημολογείται πως βάζει χέρι σε θέματα που αποτελούν για την ΕΠΟ «κόκκινες γραμμές», όπως η διαιτησία.

Ο κ. Γκιρτζίκης αναφέρθηκε και στο θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή, λέγοντας πως έχει δεχτεί 30 βιογραφικά, έχει κάνει ήδη επτά συναντήσεις και άλλες δύο σήμερα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μία εξ αυτών θα είναι με τον Μπερντ Σούστερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: