Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωσε Γεωργάκη ο Κόροιβος!

Παίκτης του Κοροίβου κι επίσημα είναι ο Γιώργος Γεωργάκης. O 24χρονος σέντερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ανακοίνωσε Γεωργάκη ο Κόροιβος
ο Κόροιβος ενίσχυσε τη ρακέτα του με τον Γιώργο Γεωργάκη. Ο 24χρονος σέντερ (2,04μ.), που έχει περάει και από τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στον ΚΑΟΔ έχοντας 1,9 πόντους και 1,2 ριμπάουντ σε 6 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Γεωργάκη για έναν χρόνο.

Ο 24χρονος παίκτης είναι γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1991 στο Μαρούσι, έχει ύψος 2,06μ. και καλύπτει τη θέση του σέντερ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη φανέλα του ΚΑΟΔ American Genetics και συνέβαλε στην καλή πορεία της ομάδας του στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Η επαγγελματική του διαδρομή ξεκίνησε από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, απ' όπου πήρε στη συνέχεια μεταγραφή για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Ο Γεωργάκης αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα των Τρικάλων σε 13 αγώνες πρωταθλήματος. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και πήρε μεταγραφή στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Το καλοκαίρι του 2012 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, υπογράφοντας στον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε και πάλι στην Α1, με τα Τρίκαλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με τις "μικρές" εθνικές μας ομάδες και το 2008 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική μας ομάδα των εφήβων στον Πύργο, καθώς και το ασημένιο έναν χρόνο αργότερα στο παγκόσμιο
. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: