Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Κάτι τρέχει με Λιχστάινερ…!!

Μυστήριο καλύπτει την κατάσταση της υγείας του Λιχστάινερ που αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα πριν μία εβδομάδα, επέστρεψε στις προπονήσεις και κόπηκε ξανά από τους γιατρούς της Γιουβέντους.

Κάτι τρέχει με Λιχστάινερ…
Αν και επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουβέντους, ο Λιχστάινερ αποκλείστηκε από το ματς του Champions League κόντρα στη Σεβίλλη μετά από απόφαση του ιατρικού επιτελείου που απαιτεί κι άλλες εξετάσεις.

Ο Ελβετός αμυντικός παραπονέθηκε για μια αδιαθεσία και δυσκολίες στην αναπνοή του κατά τη διάρκεια του αγώνα των «μπιανκονέρι» με την Φροζινόνε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες και να αποκλειστεί από την αποστολή της ομάδας στο τελευταίο ματς της Serie απέναντι στη Νάπολι.

Η επιστροφή του 31 ετών ποδοσφαιριστή τη Δευτέρα στις προπονήσεις έκαναν πολλούς να υποθέσουν πως η περιπέτεια της υγείας του ανήκει οριστικά στο παρελθόν, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που του έδιναν και προβάδισμα για μια θέση στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ιταλίας κόντρα στη Σεβίλλη για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αφού το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε –προφανώς βλέποντας την κατάστασή του- πως θα χρειαστούν νέες εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως και θα δώσουν πειστικότερες απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: