Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Γκασόλ: «Κοπλιμέντα τα περί... ντόπας»

Το δημοσίευμα της «Le Monde», που άφηνε υπονοούμενα για ντόπινγκ, ούτε που «άγγιξε» τον Πάου Γκασόλ που χαριτολογώντας χαρακτήρισε το εν λόγω δημοσίευμα..κοπλιμέντο.

Γκασόλ: «Κοπλιμέντα τα περί... ντόπας»
Ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ΜVP του Ευρωμπάσκετ, Πάου Γκασόλ, μίλησε στην Media Day των Σικάγο Μπουλ, με τον Ισπανό σούπερ σταρ, να χαρακτηρίζει κοπλιμέντο το δημοσίευμα της γαλλικής «Le Monde».

Ο σέντερ των «ταύρων», ξεκαθάρισε ότι τέτοιες καταστάσεις και τέτοια δημοσιεύματα δεν είναι ικανά να τον πληγώσουν, ενώ εξέφρασε και την εκτίμηση του, τόσο για την στήριξη του κόσμου όσο και και γι αυτήν της ισπανικής ομοσπονδίας.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι με το που βγήκε το δημοσίευμα οι πρωταθλητές Ευρώπης μήνυσαν τους Γάλλους, ζητώντας 1 εκατομμύριο αποζημίωση για τα όσα γράφτηκαν.

«Είναι μια γνώμη αυτή. Προσωπικά λυπάμαι που συμβαίνουν όλα αυτά. Κάποια πράγματα είναι δυσάρεστα σε ένα βαθμό. Εκτιμώ τη στήριξη του κόσμου, της ομοσπονδίας και των συμπαικτών μου. Αλλά αυτές οι καταστάσεις, που θέλουν να σε πληγώσουν ουσιαστικά δεν κάνουν τίποτα. Όπως όταν με αποδοκίμαζαν την ώρα που έπαιρνα το βραβείο του MVP και κέρδιζα το χρυσό. Τα παίρνω ως κομπλιμέντο όλα αυτά. Ελπίζω όμως ότι δεν θα συμβεί ξανά σε οποιονδήποτε παίκτη κάτι αντίστοιχο», δήλωσεο Γκασόλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: