Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για Παπανικολάου!!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε στο «καυτό» θέμα και στις φήμες που υπάρχουν περί επιστροφής του... ελεύθερου Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό. «Ένα απ' τα καλύτερα ρόστερ που είχαμε ποτέ», είπε.

Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για Παπανικολάου
«Φρένο» στην έντονη φημολογία περί πιθανής επιστροφής του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό έβαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας επανέλαβε πως το ρόστερ έχει «κλείσει» και ουσιαστικά δεν τίθεται θέμα προσθήκης…

«Όπως ξέρετε έχω πει ότι το ρόστερ έχει κλείσει. Είπα και πριν ότι πιστεύω στους παίκτες. Από εκεί και πέρα δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Παπανικολάου, κάθε άλλο είναι περιττό», είπε χαρακτηριστικά στο περιθώριο της Media Day, την ώρα βέβαια που τα σενάρια για «Παπ» (που έχει μείνει χωρίς ομάδα)... βουίζουν.

Ερωτηθείς για το ρόστερ: «Όταν πετυχαίνεις κάτι δεν αλλάζεις. Οι παίκτες που ήρθαν αποκτήθηκαν με συγκεκριμένο στόχο που είναι να ταιριάξουν φιλοσοφία της ομάδας που είναι να ξεκινάμε από την άμυνα. Να εκμεταλλευτούμε το ανοικτό γήπεδο και να έχουμε ομαδικότητα στην επίθεση. Με αυτά τα δεδομένα φέραμε τους καλύτερους παίκτες που θα δημιουργήσουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ που είχε ποτέ η ομάδα. Κάποιοι έφυγαν γιατί θέλαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο και κάποιοι άλλοι που προτίμησαν να πάνε αλλού. Νομίζω έγινε καλή δουλειά από όλους και πιστεύω ότι η διοίκηση έκανε ό,τι καλύτερο γινόταν. Όλοι ήταν οι πρώτες μας επιλογές και θα μπουν στο πνεύμα.

Όσον αφορά τα δύο κολλητά ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος αλλά δουλεύουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Η χρονιά είναι μεγάλη και πρέπει να δουλέψουμε με μέθοδο, υπομονή και επιμονή για να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να βλετιωνόμαστε μέρα με την ημέρα».

Τέλος, ξεκαθάρισε για τις φετινές επιλογές: «Για εμένα δεν υπάρχει νεαρός παίκτης αλλά παίκτης μέσα στο γήπεδο. Δεν κοιτάω την ηλικία. Όποιος προσπαθεί στο τέλος τα καταφέρνει. Υπάρχει πίστη στους παίκτες που έχουμε. Αν υπάρχει κάποιος παίκτης που δεν τον πιστεύει δεν τον κρατάω γιατί δεν θέλω να κοροϊδεύω. Έχουμε πάρει φέτος που είναι επιλογές δικές μου. Πιστεύω στο υλικό και δεν πιστεύω ότι υπάρχει ρίσκο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: