Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Μάντζαρης: «Δεν είμαστε χθεσινοί»

Στον αέρα που έχει πλέον ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος στάθηκε στην σωστή προετοιμασία που γίνεται ενόψει του ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μάντζαρης: «Δεν είμαστε χθεσινοί»

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε επίσης στην σωστή προετοιμασία που γίνεται ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα δρόμου που κάνει για να επανέλθει στα δικά του στάνταρ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6;
«Είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Δεν μπορούμε ακόμη να μιλάμε για τόσο μακριά (σ.σ το τέλος της σεζόν) ας είμαστε υγιείς και θα δούμε τι πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε.

Είναι δύσκολο να είσαι έτοιμος, είναι κάτι καινούργιο πρέπει, να είμαστε σε εγρήγορση να δίνουμε κάθε μέρα το 100% και να βελτιωνόμαστε μέσα απ’ την προπόνηση. Αυτό είναι που κρατάει την ομάδα ψηλά.

Πιστεύω ότι οι παίκτες που έχουν έρθει μπορούν να καλύψουν τα κενά, είναι βέβαια νωρίς ακόμη.

Όταν έχεις τον τίτλο του πρωταθλητή έχεις άλλον αέρα, αλλά δεν είμαστε και χθεσινοί. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε ιδανικά τη σεζόν».


Για την σχέση του με τον Νίκο Παπά: «Να ευχηθώ καταρχήν περαστικά. Μακάρι να γυρίσει πιο δυνατός, έχω περάσει και εγώ από αυτά. Το έχουμε πει, πως οι αντιπαλότητες υπάρχουν μόνο για 40λεπτά μέσα στο γήπεδο. Το θέμα είναι να μένουν μόνο στις τέσσερις γραμμές και να μην παίρνουν ακραίες διαστάσεις».

Για την κατάστασή του έπειτα από την επιστροφή του από το Ευρωμπάσκετ: «Η κατάστασή μου δεν είναι η καλύτερη. Δεν το λέω σαν παράπονο. Έχουμε μπροστά μας και τον Παναθηναϊκό οπότε για εμένα είναι έξτρα κίνητρο να δουλέψω παραπάνω και να είμαι έτοιμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: