Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Μηχανή που... κόβει λεφτά η οικογένεια Μπέκαμ!!

Ξεπερνά κάθε φαντασία η αμύθητη περιουσία του ζεύγους Μπέκαμ, αφού σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του ξεπερνούν ακόμη και αυτήν τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Μηχανή που... κόβει λεφτά η οικογένεια Μπέκαμ!
Μια ματιά στα στοιχεία της έρευνας του London School of Marketing αποκαλύπτει πως το ζεύγος Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από έναν πρώην ποδοσφαιριστή και μια παλιά τραγουδίστρια που λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων.

Κι επειδή οι αριθμοί έχουν τη συνήθεια να λένε κατά βάση την αλήθεια, το όνομα Μπέκαμ είναι συνυφασμένο με μια μηχανή που… κόβει λεφτά. Σύμφωνα με τη μελέτη, μετά τα δύο τελευταία συμβόλαια που υπογράφηκαν, υπολογίζεται πως η περιουσία της οικογένειας αγγίζει τα 700 εκατομμύρια ευρώ!

Για να μην νομίζετε πως ο Ντέιβιντ είναι ο βασικός… κουβαλητής του σπιτιού, οφείλουμε να πούμε πως η Βικτόρια δεν πάει πίσω αφού κατάφερε να συνάψει συμφωνία για την τελευταία της κολεξιόν που θα συνεισφέρει σχεδόν 55 εκατομμύρια το χρόνο στο οικογενειακό ταμείο…

Πάντως, ακόμη και τα παιδιά τους βάζουν… πλάτη (και λεφτά) καθώς Μπρούκλιν, Ρόμεο, Κρουζ και Χάρπερ αποτελούν και αυτοί κεφάλαια που προσθέτουν αξία στο brand name, το οποίο φαίνεται πια να είναι πιο δυνατό και από εκείνο της βασίλισσας Ελισάβετ, η περιουσία της οποίας δεν ξεπερνά τα 460 ψωροεκατομμύρια.

inner

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ως… προϊόν απέκτησε πολύ μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την προώθηση διαφόρων gadget (αρώματα, είδη ένδυσης και υπόδησης) που φέρουν την υπογραφή του ή εταιριών στις οποίες διαθέτει μετοχές, όπως σε γνωστή μάρκα ουίσκι.

inner

Μιλώντας για τα ευρήματα της έρευνας ο υπεύθυνος του τμήματος του London School of Marketing, Αντον Ντομινίκ, τόνισε πως η οικογένεια Μπέκαμ έχει μάλλον το «άγγιγμα του Μίδα» αφού μετατρέπει σε χρυσάφι ό,τι πιάνει στα χέρια της.

Μια προσέγγιση που μάλλον δεν απέχει πολύ από το μύθο αφού σύμφωνα με υπολογισμούς ακόμη και ο 13χρονος Ρομεο Μπέκαμ προσέφερε τώρα τελευταία τις υπηρεσίες του ως μοντέλο για ένα 8ωρο έναντι 60.000 ευρώ. Δεν το λες και κακό μεροκάματο… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: