Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Κατσουράνης!!!

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον μεγάλο Κώστα Κατσουράνη! Σε ηλικία 36 ετών, ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής κρέμασε τα παπούτσια μιας τεράστιας καριέρας. Το ευχαριστώ του.

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Κατσουράνης!

Λίγη ώρα μετά το -τελευταίο όπως αποδείχθηκε- παιχνίδι του στην Αυστραλία, ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ’ την ενεργό δράση, σε ηλικία 36 ετών και ύστερα από 19 χρόνια στα γήπεδα.

Μια πορεία «κινηματογραφική», με τίτλους, διακρίσεις, μεγάλες ομάδες. Μια σπουδαία καριέρα για τον «Κατσούρ» που ξεκίνησε το 1996 στην Παναχαϊκή, το 2002 πήγε στην ΑΕΚ, για μια τριετία (2006-2009) έκανε το μεγάλο βήμα –κι άκρως πετυχημένο- στο εξωτερικό για λογαριασμό της Μπενφίκα, προτού επαναπατριστεί αρχικά με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην ινδική FC Pune, σε μια… αλλιώτικη εμπειρία, ενώ επέστρεψε εκ νέου στην χώρα μας, αγωνιζόμενος στον Ατρόμητο.

Σε συλλογικό επίπεδο κατέκτησε ένα Κύπελλο Πορτογαλίας το 2009, το double στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό το 2010, ενώ φυσικά υπήρξε ένα απ’ τα μεγαλύτερα «κεφάλαια» στην ιστορία της Εθνικής, την οποία υπηρέτησε απ’ το 2003, υπήρξε αρχηγός της και φυσικά βρέθηκε στο πάνθεον της δόξας με το ανεπανάληπτο έπος του 2004.

 








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: