Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Έκλεισε Αχείμαστο η Χαλκίδα!!

Την υπογραφή του Παναγιώτη Αχείμαστου που προέρχεται από γεμάτες σεζόν στην Football League απέσπασε η Χαλκίδα. «Στόχος η άνοδος και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι», δήλωσε ο παίκτης στο sport-fm.gr.

Έκλεισε Αχείμαστο η Χαλκίδα
Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η Χαλκίδα, δείχνοντας ότι στοχεύει στο να κερδίσει μια θέση στην Football League.

Ο Παναγιώτης Αχείμαστος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Εύβοιας, ενώ προέρχεται από δύο καλές σεζόν με τη φανέλα του Φωστήρα στη δεύτερη κατηγορία, όπου ήταν η βασική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο έκανε 16 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο, ενώ το 2013-14 είχε 32 συμμετοχές (μαζί με τα play off της Football League). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένο στην Τσεχία, με τη φανέλα της Ζενίτ Τσάσλαβ. Στην Ελλάδα έχει περάσει επίσης από τον Παναιγιάλειο και τον Τηλυκράτη.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στον sport-fm.gr για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. «Σε αυτήν μου την απόφαση έπαιξε ρόλο φυσικά ο προπονητής, ο Πέτρος Δημητρίου, με τον οποίο και έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, αλλά και η προσέγγιση από την πλευρά του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, του κυρίου Κουτλουμπάση», ανέφερε αρχικά για την απόφαση που πήρε.

Μιλώντας επί προσωπικού σχολίασε: «Εύχομαι να είμαι υγιής ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σε ό,τι αφορά την ομάδα του είπε: «Είμαστε μια ομάδα με πολλούς παίκτες από την Football League και από αυτό το γεγονός μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι στόχος είναι να πηγαίνει για τη νίκη σε κάθε ματς και να διεκδικήσει την άνοδο. Επιπλέον, λογικό είναι να διακριθούν και οι παίκτες με αυτόν τον τρόπο μέσω της ομάδας. Τις λίγες ημέρες που είμαι στην ομάδα έχω διαπιστώσει ότι το κλίμα είναι πολύ καλό και όλα τα παιδιά είναι μια παρέα και αυτό είναι το πιο σημαντικό πάνω απ’ όλα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: