Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

«Αν άφηνες τον Νεϊμάρ να πάει στην Ρεάλ…»!

Ο Βάγκνερ Ριμπέιρο, «άστραψε και βρόντηξε» κατά του πατέρα του Νεϊμάρ, κατηγορώντας τον πως αν άφηνε τον 17χρονο τότε γιο του να πάει στην Ρεάλ δεν θα είχε αυτά τα προβλήματα με το νόμο ο νεαρός σταρ.

«Αν άφηνες τον Νεϊμάρ να πάει στην Ρεάλ…»
Ο Νεϊμάρ αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με το νόμο, καθώς κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14.000.000 ευρώ κατά τη διετία 2011-13, όταν ήταν ακόμη παίκτης της Σάντος.

Μια κατάσταση κατά την οποία σύμφωνα με τον πρώην μάνατζερ του παίκτη Βάγκνερ Ριμπέιρο, ευθύνεται αποκλειστικά ο πατέρας του που δεν έδωσε την συγκατάθεση του για να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν λίγα χρόνια.

Αναλυτικά η επιστολή, την οποία δημοσίευσε ο Ριμπέιρο στο Instagram:

«Πάρε τα λεφτά σου. Πάρε τα σε φορολογικούς παραδείσους, από νομικής πλευράς, φυσικά. Αυτό θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να πληρώνεις φόρους στη Βραζιλία. Κλείσε την επιχείρησή σου, το ινστιτούτο "Praia Grande" και απόλαυσε τη ζωή σου στις θάλασσες της Μεσογείου. Όμως, άσε τον Νεϊμάρ να παίξει λίγο περισσότερο ποδόσφαιρο. Άστον να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ευρώπη, κατά προτίμηση στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Στην επιστολή ο Ριμπέιρο κατηγορεί τον πατέρα του Βραζιλιάνου ως κύριο υπεύθυνο για το φορολογικό σκάνδαλο του γιου του, αφού αγνόησε τη συμβουλή του να παραμείνει στην Ευρώπη όταν ο Νεϊμάρ έφτασε μία "ανάσα" από το υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρεάλ σε νεαρή ηλικία.

«Ήταν προφανές πως θα συμβεί αυτό, σωστά;», ρωτάει ο μάνατζερ και συνεχίζει:

«Ποτέ δεν πλήρωσες για το παιδί. Προτίμησες να ακούσεις τις "παιδικές ανησυχίες" του και να επιστρέψεις στη Βραζιλία, παρά να μείνεις στη Μαδρίτη για να τον δεις να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ. Όμως, ο Νεϊμάρ είναι υπεύθυνος και χαρισματικός και δημιούργησε μία εικόνα που σε έκανε πλούσιο.

Στη Βραζιλία, όταν ένα φτωχός γίνεται πλούσιος μετατρέπεται σε γάιδαρο. Λένε "Μπορείς να πάρεις τον άνθρωπο από τις φαβέλα, αλλά δεν μπορείς να πάρεις τη φαβέλα από τον άνθρωπο».. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: