Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τελείωσε το πρώην δεξί χέρι του Μπλάτερ η FIFA!

Δια βίου αποκλεισμού επέβαλε η Επιτροπή Ηθικής της FIFA στον πρώην πρόεδρο της CONCACAF και άλλοτε συνεργάτη του Ζεπ Μπλάτερ, Τζακ Γουόρνερ, για παρατυπίες στην ανάθεση των Μουντιάλ του 2018 και 2022.

Τελείωσε το πρώην δεξί χέρι του Μπλάτερ η FIFA
Έστω και με καθυστέρηση, η FIFA τελείωσε ποδοσφαιρικά τον Τζακ Γουόρνερ. Ο πρώην αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, που υπήρξε πρόεδρος της CONCACAF (συνομοσπονδία Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής) αλλά και υπουργός Άμυνας στο Τρίνινταντ και Τομπάγκο, τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Ηθικής με δια βίου αποκλεισμό , για παρατυπίες στην ανάθεση των Μουντιάλ του 2018 και 2022.

Ο Γουόρνερ, που αντιμετωπίζει και κατηγορίες για απάτη εκατομμυρίων ευρώ στις ΗΠΑ, απέχει εδώ και τέσσερα χρόνια από το ποδόσφαιρο μετά την παραίτησή του λόγω κατηγοριών για σωρεία δωροδοκιών για να εκλεγεί πρόεδρος της CONCACAF.

Το τάιμινγκ της τιμωρίας από τη FIFA έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, σε μια κίνηση που πιθανώς συνδέεται με τις τελευταίες αποκαλύψεις για στοιχεία σε βάρος του προέδρου Ζεπ Μπλάτερ και της «ύποπτης» πληρωμής 1,3 εκατ. λιρών στον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: