Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Το οικονομικό εμπόδιο για Κόουλ και Τότεναμ

http://www.contra.gr/images/m/cole_m.jpgΗ πρόκριση της Τότεναμ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ανοίξει την... όρεξη των Λονδρέζων για μεγάλες μεταγραφές, που θα ενισχύσουν την ομάδα στην ευρωπαϊκή της πορεία.Ένα απο τα πρώτα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι και αυτό του Τζο Κόουλ. Το συμβόλαιο του 28χρονου μέσου με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι και απο τους “μπλε” δεν υπάρχει διάθεση για να ανανεωθεί, με αποτέλεσμα ήδη να έχουν κάνει την εμφάνισή τους προτάσεις από ενδιαφερόμενες συλλόγους. Εκτός απο την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ, στο παιχνίδι για την απόκτησή του έχουν μπει και τα "σπιρούνια".

Η παρουσία του Χάρι Ρέντναπ στο πάγκο της ομάδας, αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Κόουλ, καθώς ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει τον παίκτη απο την ηλικία των 14 ετών όταν και τον είχε στην Γουέστ Χαμ. Αυτό όμως που εμποδίζει τη συμφωνία των δύο πλευρών μέχρι στιγμής, είναι το οικονομικό... Ο Άγγλος διεθνής επιθυμεί οι εβδομαδιαίες αποδοχές του να φτάνουν τις 110.000 ευρώ, την ώρα που η Τότεναμ δεν δίνει πάνω απο 65.000.

Αν τελικά ξεπεραστεί αυτός ο... σκόπελος, τότε ο Τζο Κόουλ θα ενισχύσει την προσπάθεια της Τότεναμ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αυτός όμως που θα το κάνει σίγουρα είναιο ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ιρλανδός αριστερός μπακ ανανέωσε τη συνεργασία του με τα “σπιρούνια” για τα επόμενα 4 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: