Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Φήμες για επιστροφή Ζλάταν

Σενάρια που θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να αφήνει την Μπαρτσελόνα και να επιστρέφει στη Γιουβέντους, έχουν κυκλοφορήσει την Ιταλία, κάτι που αν γίνει πραγματικότητα θα προκαλέσει αντιδράσεις στο Τορίνο. Σύμφωνα με την «Tuttosport» ο Σουηδός άσος δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου», καθώς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, η ισπανική ομάδα δεν θα έλεγε όχι στο να απεμπλακεί από τα 10 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία αμείβεται το χρόνο ο Ιμπραϊμοβιτς.

Παρόλα αυτά μια τέτοια κίνηση από τους ανθρώπους της Γιουβέντους θα προκαλούσε τις αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, αφού δεν είχαν δει με καλό μάτι την μετακίνηση του Ζλάταν το καλοκαίρι του 2006 στην Ίντερ, μετά το σκάνδαλο Calciopoli που είχε ρίξει τη «γηραιά κυρία» στην β΄ κατηγορία.

Αλλά ακόμα και ο ίδιος ο 29χρονος παίκτης δύσκολα θα έπαιρνε την απόφαση να επιστρέψει στο Τορίνο τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς η Γιουβέντους δεν πληροί τις φιλοδοξίες του, έπειτα από την αποτυχία της να κερδίσει μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: