Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Τέλειωσαν τα ψέματα

Τέλειωσαν τα ψέματα

Χωρίς άλλη αναβολή το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αυτό που ως τώρα δυο φορές μετατέθηκε, θα γίνει οριστικά αύριο το απόγευμα στην φλογισμένη Τούμπα, στις κερκίδες της οποίας θα στενάξουν 30.000 φίλαθλοι.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία του αγώνα, στην αντίστροφη μέτρηση για την κορωνίδα των ντέρμπι, απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο και προ λίγων μηνών είχε νικήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Με τον αέρα εκείνης της επικράτησης και της ισχύος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο «Δικέφαλος» περιμένει αύριο το απόγευμα τους ερυθρόλευκους, αισιοδοξώντας πως με την αγωνιστική σοβαρότητα και την αγωνιστική πληρότητα, θα τον καταστήσει «θήραμα» στην 90λεπτη διαδικασία του παιχνιδιού.
Τέλειωσαν λοιπόν τα ψέματα και μετά τις δυο αναβολές, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι αύριο το απόγευμα οι δυο τους απέναντι ο ένας στον άλλο.
Με τον ΠΑΟΚ να αποζητά όσο τίποτα το τρίποντο της νίκης, που είναι η μόνη κατεύθυνση για την κορυφή της μίνι βαθμολογίας των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Έτοιμος ο Σνάουτσνερ

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι, με την τελευταία απογευματινή προπόνηση, που θα είναι χαλαρών ρυθμών και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, στις 17.30. Στο χθεσινό πρόγραμμα το θετικό νέο ήταν η παρουσία του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που μπήκε σε πλήρεις ρυθμούς και έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα. Ο Πολωνός αμυντικός έχει θέσει με την χθεσινή του παρουσία, τον εαυτό του στην διάθεση της ομάδας του, αλλά δεν είναι βέβαιο αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον πάρει και στην αποστολή. Για την ενδεκάδα φυσικά δεν γίνεται λόγος, αφού ακόμα ο πλάγιος αμυντικός της ομάδας δεν έχει αποκτήσει την πλήρη φυσική κατάσταση η οποία απαιτείται για να πάρει μέρος σε παιχνίδι αυτής της σπουδαιότητας.
Έτσι με πληρότητα 100% ο ΠΑΟΚ και με τον Πάμπλο Γκαρσία στη μεσαία γραμμή, περιμένει τον αντίπαλό του για να τον περιορίσει με μια νίκη στην δεύτερη θέση της μίνι βαθμολογίας των πλέι-οφ.

Το σχήμα

Ίδιο σχήμα θα επιλέξει και στο αυριανό παιχνίδι ο Φερνάντο Σάντος για την ομάδα του. Οι δυο καλές παρουσίες στα αντίστοιχα πρώτα παιχνίδια, οριοθετούν και το στίγμα των προθέσεων του. Έτσι πάλι στην άμυνα οι Τσιρίλο- Σαβίνι στο κέντρο της και πάλι δεξιά ο Πάμπλο Κοντρέρας. Γνωστοί και οι υπόλοιποι οκτώ της αρχικής ομάδας με τους Χαλκιά, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς. Μετά την τελευταία σημερινή απογευματινή προπόνηση θα επιλεγούν και οι 18 της αποστολής στην οποία αν μπει ο Σνάουτσνερ, τότε θα χάσει την θέση του ο Μουν, με μικρές όμως πιθανότητες κάτι τέτοιο. Αγωνιστικά «όπλα» για τον ΠΑΟΚ του αυριανού αγώνα, η συνοχή της ομάδας και το καλό κλίμα εντός αυτής. Η φόρμα των Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Σορλέν, Ίβιτς στον μεσοεπιθετικό άξονα, η συμπαγής αμυντική γραμμή και συνολική ανασταλτική λειτουργία της, αλλά και η ανάκτηση των απαραίτητων δυνάμεων, μετά τις δυο αναβολές της εβδομάδας αυτής.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: