Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Θα περιμένει κι άλλο τον Αγουέρο!!

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παραδέχθηκε πως ο Σέρχιο Αγουέρο δεν έχει επιπλοκές στον τραυματισμό του κατά το διάστημα της αποθεραπείας του, ωστόσο τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να περιμένει και άλλο τον Αργεντινό σταρ.
«Ο Σέρχιο κάνει πρόοδο, αλλά πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για να είναι 100% έτοιμος. Προς το παρόν ο τραυματισμός παραμένει ίδιος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια» ανέφερε ο Χιλιανός και στην συνέχεια προσέθεσε για το Λιγκ Καπ και το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας:
«Δεν είναι ιδιαίτερο μόνο για μένα, αλλά και για το σύνολό μου. Μιλούσαμε χθες για τις διοργανώσεις των κυπέλλων στην Αγγλία. Όταν βρίσκεσαι σε έναν τελικό αυτών απέναντι σε 90.000 κόσμου, τότε το οποιοδήποτε κύπελλο είναι σημαντικό.
Όταν έχεις μια δυνατή ομάδα είναι καλά και για τους ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν εξαιτίας διαφορετικών συνθηκών. Αλλά ίσως να μην ισχύει το ίδιο και για εμάς στην παρούσα φάση λόγω των πολλών τραυματισμών.
Αλλά είναι σημαντικό για τους παίκτες να παίζουν σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουν για να παραμείνουμε στην διεκδίκησή του».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: