Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη-μήνυμα από τον Αλαφούζο!!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή του Παναθηναϊκού και είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου.

Επίσκεψη-μήνυμα από τον Αλαφούζο
Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον τρόπο που ήρθε έχει φέρει ξανά… μουρμούρες στον Παναθηναϊκό, που σε ένα ακόμη δύσκολο ματς δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, θέλοντας να στείλει το μήνυμά του ενόψει της συνέχεια, βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή, ενόψει του αυριανού ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ μίλησε και σε κάποια «πηγαδάκια» στο ξενοδοχείο. Ζήτησε νίκες από εδώ και στο εξής, προκειμένου η ομάδα να συνέλθει, γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι αυτό είναι το «φάρμακο», ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που έρχεται.

Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος προτίθεται να κάνει νέα επίσκεψη, αυτή τη φορά πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκεί αναμένεται να μιλήσει σε όλη την ομάδα και να τους ζητήσει να σηκώσουν κεφάλι, φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: