Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Δεν έγινε λάθος: H Χόφενχαϊμ πήρε δύο προπονητές!!

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια απίστευτη γκάφα. Η Χοφενχάιμ σε λιγότερο από 24ώρες από την συμφωνία της με τον Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την πρόσληψη κι άλλου τεχνικού. Διαβάστε το story.

Δεν έγινε λάθος: H Χόφενχαϊμ πήρε δύο προπονητές!
Επίδειξη πρωτοπορίας στην Χόφενχαϊμ.

Η εντός έδρας ήττα από το Αμβούργο (1-0) την περασμένη Παρασκευή έφερε την φυσιολογική απομάκρυνση του Μάρκους Γκίσντολ απ΄τον πάγκο, αφού μετά από 10 αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Η διαδοχή του 46χρονου στον πάγκο πάντως δεν ήταν και τόσο… φυσιολογική. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την Δευτέρα την πρόσληψη του Χουμπ Στέφενς και σε λιγότερο από 24ώρες γνωστοποίησε και τον αντικαταστάτη του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ στην τεχνική ηγεσία.

inner

Αυτός θα είναι ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν. Πρόκειται για τον 28χρονο τεχνικό της Κ19, που ακόμη δεν έχει πάρει το πτυχίο του για να καθίσει σε πάγκο ομάδας της Bundesliga ως πρώτος προπονητής. Η Χόφενχαϊμ συμφώνησε μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2019 κι από το ξεκίνημα της νέας σεζόν (2016-17) όταν θα έχει κορνιζάρει, πλέον, το πτυχίο του θα διαδεχθεί τον Στέφενς, που υπέγραψε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.Έτσι, θα γίνει ο νεότερος τεχνικός που έχει αναλάβει ποτέ ομάδα της πρώτης κατηγορίας στην Γερμανία.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: