Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Βενγκέρ: «Πολλαπλό το κόστος για εμάς»

Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν απογοητευμένος με την εμφάνιση της Άρσεναλ, αλλά πολύ περισσότερο με τους τραυματισμούς των Τσάμπερλεϊν και Γουόλκοτ, η σοβαρότητα των οποίων θα διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες.
«Χάσαμε δύο σημαντικούς παίκτες στο πρώτο μέρος του αγώνα. Έχουμε πρόβλημα τώρα. Είναι πολλαπλό το κόστος για εμάς απόψε, όχι μόνο για το Λιγκ Καπ, αλλά περισσότερο για τις άλλες διοργανώσεις, που είναι σημαντικές για εμάς και χάνουμε παίκτες τέτοιας ποιότητας» δήλωσε απογοητευμένος ο Αλσατός, προσθέτοντας: «Οι τραυματισμοί είναι μυϊκοί. Δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρή είναι ζημιά. Πρέπει να περιμένουμε τις εξετάσεις και 48 ώρες για τα αποτελέσματα. Ήταν μία κακή βραδιά απόψε για εμάς. Χάσαμε δύο παίκτες και έπειτα δεν ήμασταν καλοί».
Όσο για τη διαχείριση του αγώνα, εξήγησε: «Πρέπει να διαχειριστώ το χρόνο συμμετοχής των παικτών και σήμερα ίσως πήρα πολλούς έμπειρους παίκτες μαζί μου. Χάσαμε δύο παίκτες και μετά είχα τον Γκάμπριελ και τον Μονρεάλ στον πάγκο και δεν μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω γιατί δεν μπορούσα να ρισκάρω κι άλλους τραυματισμούς».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: