Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Το «κονέ» με Σκίμπε!

Την Πέμπτη θα επικυρωθεί η συμφωνία με τον Μίκαελ Σκίμπε που θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα. Το sport-fm.gr αποκαλύπτει πως έγινε το «κονέ» και αναλύει τα δεδομένα του deal.

Το «κονέ» με Σκίμπε
Το τελευταίο δεκαήμερο προκρίθηκε η λύση του Μίκαελ Σκίμπε για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, με τις περιπτώσεις του Φέλιξ Μάγκατ και του Μάρτιν Γιολ να ατονίζουν αισθητά. Ο 50χρονος προπονητής έλυσε το συμβόλαιο του με την Εσκισεχίρσπορ και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχει νέα δουλειά.

Του Σωτήρη Ταμπάκου

Οι συστάσεις του Φάνη Γκέκα για τον Μίκαελ Σκίμπε που έχουν κοινή θητεία στην Εσκισεχίρσπορ, στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Λεβερκούζεν, αλλά και του μάνατζερ, Ανέστη Τσετινέ άνοιξαν την πόρτα των διαπραγματεύσεων με την ηγεσία της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης συμβουλεύτηκε τον 35χρονο στράικερ και τον ατζέντη του προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τον Μίκαελ Σκίμπε. Παράλληλα, ο διεθνής φορ και ο μάνατζερ του μίλησαν και με τον Γερμανό για την προοπτική της Εθνικής ομάδας.

Η πρώτη επαφή έγινε τηλεφωνικά πριν από δέκα ημέρες και στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, οι διαπραγματεύσεις κορυφώθηκαν με το ραντεβού που είχαν οι δύο πλευρές στην Κωνσταντινούπολη και όχι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γκιρτζίκης ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, συναντήθηκε με τον Μίκαελ Σκίμπε και συμφώνησαν προφορικά να αναλάβει ο 50χρονος τεχνικός τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το συμβόλαιο του Σκίμπε θα είναι διετές με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, θα λάβει πριμ 800.000 ευρώ. Ο συνεργάτης που θα φέρει μαζί του, θα αμείβεται με 70.000 ευρώ. Το δεξί του χέρι την τελευταία εξαετία είναι ο Σεράτ Ουμάρ και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεργαστούν οι δυο τους και στην Εθνική ομάδα.

Ο Μίκαελ Σκίμπε ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και για τον Κώστα Τσάνα, ο οποίος θα είναι εκ των συνεργατών του στον πάγκο της «γαλανόλευκης». Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρώην προπονητής της Εσκισεχίρσπορ δεν είχε καμία αντίρρηση για τον ρόλο που θα έχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Κώστας Τσάνας.

Πλέον, στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα αναφερθεί αναλυτικά στο θέμα του εκλέκτορα της Εθνικής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Μίκαελ Σκίμπε που θα έρθει στην Αθήνα μάλλον την επόμενη Τρίτη (03/11) και μία μέρα μετά θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: