Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Θύμισε… Ριζούπολη!!

Την εξαιρετικές εμφανίσεις στην έδρα του -που και πέρυσι τον βοήθησαν να προχωρήσει στο Κύπελλο- θυμήθηκε ο Απόλλων! Η «ελαφρά ταξιαρχία» επανήλθε στις επιτυχίες, καθαρίζοντας 3-1 τον Παναιγιάλειο.

Θύμισε… Ριζούπολη!
Την ομάδα που διεκδίκησε πέρυσι την άνοδο κι έφτασε ως στα ημιτελικά του Κυπέλλου θύμισε -έστω και καθυστερημένα- ο Απόλλων.

Μετρώντας έναν μήνα αποχής από τις νίκες (μιας και η πρώτη και τελευταία φέτος σημειώθηκε στην πρεμιέρα της Football League με τη Ζάκυνθο στις 27 Σεπτεμβρίου) η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επέστρεψε στις επιτυχίες με τον Παναιγιάλειο (3-1).

Το γκολ του Φατιόν στο 16’ έδωσε γρήγορα προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά οι Πελοποννήσιοι βρήκαν τον τρόπο ν’ απαντήσουν στο 30’ με τον Κρτσμάρεβιτς. Με την επιστροφή ωστόσο από τ’ αποδυτήρια, ο Απόλλων σοβαρεύτηκε.

Αφού λοιπόν ο Συμελίδης τον ξανάβαλε μπροστά στο 53’ με όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, προστάτευσε αποτελεσματικά το σκορ μέχρι το 88’. Τότε που ο Παρπέξ αξιοποίησε πέναλτι (για το οποίο αποβλήθηκε και ο Σανδραβέλης μετά τον Κρτσμάρεβιτς στο 82’) και σφράγισε οριστικά τη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Δεληζήσης, Ψιάνος, Βαλεριάνος, Πάνος, Φατιόν, Παρπέξ, Πολίτης, Συμελίδης, Αλμπάνης, Τζιώρας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ανδρέας Φουσέκης): Πίτκας, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κρτσμάρεβιτς, Σταμόγιαννος, Γκουτσίδης, Γκουτσούλιας, Μπουρλάκης, Γκούφας, Μπούνας *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: