Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Χάνγκα: «Ο Μπουρούσης είναι ο ηγέτης μας»

Μέλι… έσταζε για τον Γιάννη Μπουρούση ο Άνταμ Χάνγκα, με τον Ούγγρο γκαρντ να χαρακτηρίζει τον Έλληνα σέντερ ως τον ηγέτη της Λαμποράλ Κούτσα.

Χάνγκα: «Ο Μπουρούσης είναι ο ηγέτης μας»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Μπουρούση ο Άνταμ Χάνγκα. Ο Ούγγρος γκαρντ τόνισε πως ο Έλληνας σέντερ είναι ο ηγέτης της Λαμποράλ Κούτσα, ενώ πρόκειται για έναν παίκτη που έχει μεγάλη εμπειρία και καθόλου εγωισμό!

«Θα πρέπει να ξεκινήσω το blog με το παιχνίδι που πήγε στην παράταση κόντρα στον Ολυμπιακό. Και τι παιχνίδι! Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς. Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και κοντρολαρισμένα. Παίξαμε με αρκετή αυτοπεποίθηση, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε και ο Ολυμπιακός επέστρεψε. Δεν πρέπει να ποτέ να χαλαρώνεις με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός! Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στην κανονική διάρκεια με το buzzer beater τρίποντο του Τζέιμς, αλλά δεν μέτρησε και όταν είδαμε το βίντεο τότε καταλάβαμε πως ήταν εκτός χρόνου», έγραψε αρχικά στο blog που έχει στην Ευρωλίγκα ο Άνταμ Χάνγκα και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής με βοηθάει πολύ. Μου λέει συνέχεια να παίζω με αυτοπεποίθηση και αυτό το κάνει πιο εύκολο για μένα. Αλλά, με βοηθούν πολύ και οι συμπαίκτες μου. Έχουμε ένα καλό σύνολο παικτών, που οι περισσότεροι ήταν από την περασμένη σεζόν. Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν εκπληκτικός τις τελευταίες εβδομάδες. Ήταν κλειδί η απόκτησή του, γιατί είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Όταν έχουμε πρόβλημα, ξέρουμε πως αν του δώσουμε την μπάλα, κάτι καλό θα κάνει. Έχουμε μία καλή ισορροπία στη ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Ένα από τα καλά του Μπουρούση είναι πως δεν είναι εγωιστής. Δεν κοιτάει μόνο να σκοράρει, μπορεί να πασάρει, έχει αυτοπεποίθηση και εμπειρία, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε την Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι παίκτης κλειδί για εμάς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: