Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Επιβεβαιώθηκαν τα μαντάτα για Φυτανίδη και «Ούμπι»

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα στον Ατρόμητο που αφορούν τους τραυματισμούς των Ούμπιντες και Φυτανίδη, με το μόνο ευχάριστο να αποτελεί το γεγονός ότι αναμένονται λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι υπολογιζόταν.

Επιβεβαιώθηκαν τα μαντάτα για Φυτανίδη και «Ούμπι»
Άσχημα τα… μαντάτα και με τη βούλα στον Ατρόμητο για τους τραυματισμούς των Χαβιέρ Ούμπιντες και Σωκράτη Φυτανίδη, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους δύο παίκτες.

Πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Χαβιέρ Ούμπιντες που έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και η αποθεραπεία του θα διαρκέσει τουλάχιστον 4 εβδομάδες ενώ ο Σωκράτης Φυτανίδης θα μείνει εκτός για 3 εβδομάδες με θλάση α’ βαθμού στους προσαγωγούς.

Το... ευχάριστο από τα προβλήματα των δύο είναι ότι τελικά θα επιστρέψουν λίγο νωρίτερα απ' όσο είχε υπολογιστεί αρχικά.

Πλέον, παίκτες όπως ο Μαρσελίνιο και ο Μίλος Στόιτσεφ αναμένεται να πάρουν θέση στην ενδεκάδα ενώ από την άλλη μεριά στη θέση των σέντερ μπακ, ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ θα καλύψει το κενό του αρχηγού των Περιστεριωτών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: