Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αυτογκόλ στο ένατο δευτερόλεπτο!!

Η Ουνιόν Σάντα Φε κέρδισε... μόνο με 3-0 την Ρασίνγκ Κλουμπ, η Ατλέτικο Ραφαέλα επικράτησε με 2-1 της Σαν Λορένζο και οι Μπελγκράνο με Σαν Μάρτιν έμειναν στο 1-1.

Την τρίτη της ήττα σε επτά αγώνες στην Clausura γνώρισε η Ρασίνγκ Κλουμπ. Μάλιστα αυτή προήλθε από... βαρύ εντός έδρας 3-0 από την Ουνιόν ντε Σάντα Φε. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ουνιόν έχει δέκα βαθμούς και η Ρασίνγκ οκτώ
Μόλις στο... ένατο δευτερόλεπτο, ο Ματίας Μαρτίνεζ πέτυχε ένα απίστευτο αυτογκόλ. Ακολούθησε το 2-0 από τον Χόρχε Βελάσκεζ στο 18ο λεπτό και το 3-0 από τον Ντιέγκο Γιάρα στο 48ο. Στο μεταξύ, ο Βελάσκεζ έχασε πέναλτι απέναντι στον Σεμπάστιαν Σάχα, πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Επίσης, στο 54ο λεπτό, ο Χουάν Πάμπλο Καρντένας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.
Με γκολ του Σεμπάστιαν Καρέρας στο 85ο λεπτό, η Ραφαέλα πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Σαν Λορένζο. Έτσι συμπλήρωσε επτά βαθμούς και ξέφυγε από την τελευταία θέση της Clausura, ενώ η Σαν Λορένζο έμεινε στους οκτώ.
Τέλος η Μπελγκράνο ντε Κόρντομπα πήρε 1-1 από την Σαν Μάρτιν ντε Σαν Χουάν, αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 48ο λεπτό. Τότε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ριμπάιρ Ροντρίγκεζ. Μάλιστα, στο 88ο λεπτό, ο Κριστιάν Αλβάρεζ άνοιξε το σκορ για την Σαν Μάρτιν με πέναλτι στο 88ο λεπτό, αλλά ο Κλαούντιο Πέρεζ «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο στο 92ό λεπτό.












πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: