Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αυτή την κομπίνα που «τρώνε» δύο στην αρχή, να την ξανακάνουν!!

Για κάτι τέτοια παιχνίδια λες «ευτυχώς που πληρώνω NOVA και βλέπω μπαλίτσα». Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.
Αυτή την κομπίνα που «τρώνε» δύο στην αρχή, να την ξανακάνουν!
Προτείνω στους ιθύνοντες της συνδρομητικής να καθιερώσουν bonus για τις ομάδες που προσφέρουν θέαμα. Σε μια τέτοια περίπτωση, κάτι να πάρει και ο Αστέρας Τρίπολης που ταρακούνησε τους γηπεδούχους με τα δύο γκολ στο ξεκίνημα της συνάντηση. Αντεπιθέσεις για σεμινάριο με φοβερή ταχύτητα και σωστές πάσες.
Τώρα, αν είναι να ακολουθεί τέτοια καταιγίδα τότε να τρώει δύο γκολ στα γρήγορα ο Ολυμπιακός. Χόρτασαν γκολ τα μάτια του κόσμου σε εξέδρες και τηλεοπτικές οθόνες. Χάθηκε η μπάλα από την γρήγορη κυκλοφορία, τις ωραίες ντρίμπλες και τις τελικές πάσες. Όλοι πήραν μέρος στο ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ. Σολίστ ο Κέβιν Μιραλάς. Βρήκε χώρους, βρήκαν τον μπελά τους. Περνούσε από όπου ήθελε, έβαλε τέσσερα, έφτιαξε αλλά και δικαιολογημένα το όνομα του έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών.
Επιτρέψτε μου όμως να σημειώσω την μεταμόρφωση του Ολυμπιακού με την είσοδο του Γιάννη Μανιάτη και το μεστό παιχνίδι του Πάμπλο Ορμπάιθ που σκόραρε με κίνηση αλά Μιραλάς. Ο Αμπντούν για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν παραγωγικός. Ο Τζεμπούρ ήρθε σε κανονικά για την κλάση του επίπεδα και ο Καζίμ έδειξε ότι ξέρει καλά να κινείται και να πασάρει στον κενό χώρο.
Τα γκολ που πέτυχαν ο Μήτρογλου ξεκινώντας από την μεσαία γραμμή και ο Πάμπλο Γκαρσία με κόρνερ αλά Χατζηπαναγή ομορφαίνουν την διοργάνωση. Και η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη επίσης. Πιο φρέσκος και γρήγορος, ο Παναθηναϊκός έπιασε για μια ώρα πολύ καλή απόδοση δείχνοντας πως υπάρχει ποδοσφαιρικός εγωισμός την ώρα που όλα τα άλλα καύσιμα στερεύουν. Το αυτό ισχύει και για την ΑΕΚ.
Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μάλλον καταδικάζει την Κέρκυρα ενώ ο Παναιτωλικός κρατιέται στην ζωή από τις αυτοκτονικές τάσεις του ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: