Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Με οδηγό το 2001!!

Με οδηγό το 2001! Να επαναλάβουν την ιστορία έντεκα χρόνια, ένα μήνα και 29 μέρες ή αν θέλετε 4075 μέρες μετά θέλουν στον ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες στην 27η αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ (1/4) σε έναν αγώνα που θέλουν το… τρίποντο ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία.

Ωστόσο, οι παίκτες του ΠΑΣ ξέρουν τον τρόπο, αφού τη σεζόν 2000-2001 πήραν τη νίκη κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» με σκορ 3-2 στην Τούμπα, διασφαλίζοντας την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια.

Στην αναμέτρηση που είχε πραγματοποιηθεί στις 2/4/2001, ο Έλντερ είχε ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΣ στο 24’, με τον Καφέ να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα. Οι Γιαννιώτες πήραν ξανά προβάδισμα στο 51’ με τον Μπλέτσα, ωστόσο η χαρά τους κράτησε πάλι μόλις πέντε λεπτά αφού ο Φρούσος είχε κάνει το 2-2. Ωστόσο, ο ΠΑΣ ήθελε το τρίποντο της… σωτηρίας και αυτό το έδωσε στην ομάδα του ο Κορμαρής στο 62’, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Με δύο απουσίες…

Την Τρίτη (27/3) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε ρεπό στους παίκτες που αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη (1-1), ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Έλληνας τεχνικός θα ξεκινήσει την προετοιμασία χωρίς να έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι και Τζημόπουλο. Στον αντίποδα βρίσκεται ο Λίλα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς.

Ο ΠΑΣ μετρά πέντε αγωνιστικές αήττητος.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: