Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Πακέτο» Ρονάλντο-Ιγκουαΐν για Τσέλσι!!

«Πακέτο» Ρονάλντο-Ιγκουαΐν για Τσέλσι
Περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ θα πρέπει να βγάλει από τον τραπεζικό λογαριασμό της η Τσέλσι, για να κάνει δικούς της τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκονζάλο Ιγκουαΐν, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να έχει αποφασίσει να χτίσει από την αρχή τους Λονδρέζους. Πως εμπλέκονται Έντισον Καβάνι και Εζέκιελ Λαβέτσι.

Αν και η λογική λέει ότι ο ιδιοκτήτης των «μπλε» πρώτα πρέπει να αποφασίσει για το ποιος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας, ο Αμπράμοβιτς έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αποφασίζει ο ίδιος για τη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου.

Πρώτο θέμα στην «Daily Telegraph» είναι η κίνηση που σκοπεύει να κάνει η Τσέλσι για τους δύο «αστέρες» της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Αμπράμοβιτς να έχει αποφασίσει να δαπανήσει τα 84 εκατ. λίρες για να αποκτήσει τους Ρονάλντο και Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα καλύψει το κενό του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να αποτελέσει το μεγάλο «μπαμ», ώστε να πάρει και πάλι ώθηση η ομάδα, τόσο μέσα στις 4 γραμμές, όσο και έξω από αυτές.

Εναλλακτικές επιλογές υπάρχουν και σε περίπτωση που οι δύο περιπτώσεις δεν προχωρήσουν, η Τσέλσι θα κινηθεί σε …ιταλικό ρυθμό. Οι Εζέκιελ Λαβέτσι και Έντισον Καβάνι θα αποτελέσουν τους βασικούς στόχους, με το συνολικό κόστος να είναι σημαντικά πιο χαμηλό, αφού η Νάπολι ενδέχεται να τους παραχωρήσει με 70 εκατ. ευρώ, 30 λιγότερα δηλαδή από τις περιπτώσεις των παικτών της Ρεάλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, όλα αυτά παραμένουν σε επίπεδο σχεδιασμού και δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή, ωστόσο πηγές μέσα από το σύλλογο δεν αποκλείουν αυτές να αρχίσουν πριν την τελική φάση του Euro 2012. Δείτε τις ακριβότερες μεταγραφές της Τσέλσι:

Παίκτης
Από
Πότε
Κόστος
Ρόμπερτ Φλεκ
Νόριτς
1992
2,1 εκατ.
Πολ Φάρλονγκ
Γουότφορντ
1994
2,3 εκατ.
Ρομπέρτο Ντι Ματέο
Λάτσιο
1996
4,9 εκατ.
Γκρέιαμ Λε Σο
Μπλάκμπερν
1997
7 εκατ.
Τζίμι-Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ
Αθλέτικο Μαδρίτης
2000
15 εκατ.
Ντέιμιεν Νταφ
Μπλάκμπερν
2003
17 εκατ.
Ντιντιέ Ντρογκμπά
Μαρσέιγ
2004
24 εκατ.
Αντρέι Σεβτσένκο
Μίλαν
2006
30 εκατ.
Φερνάντο Τόρες
Λίβερπουλ
2011
50 εκατ.



πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: