Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

"Η Τούμπα μάς πονάει, όχι τα εκτός"!

Ο MVP του ΠΑΟΚ σήμερα, Κοστίν Λάζαρ, στις δηλώσεις του, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει με νίκες ως το τέλος και υπογράμμισε πως οφείλει να είναι στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, μέσα από μία καλή θέση στα πλέι οφ. Παράλληλα, στάθηκε στους βαθμούς που έχει χάσει ο Δικέφαλος στην έδρα του.
"Η Τούμπα μάς πονάει, όχι τα εκτός"
Για τη νίκη: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση, σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και είμαι χαρούμενος για αυτήν τη νίκη».
Για το αν έπαιξε ρόλο ο καλός ΠΑΟΚ ή η κακή Κέρκυρα: «Νομίζω ήταν ένας συνδυασμός των δύο. Η Κέρκυρα έχει μία καλή ομάδα όμως εμείς καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».
Για το κλειδί που οδήγησε στη νίκη: «Δεν ξέρω. Νομίζω όμως ότι πήραμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολοι οι εκτός έδρας αγώνες και πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί σε όλα».
Για το αήττητο εκτός έδρας από τον Νοέμβριο και το μυστικό: «Δεν ξέρω. Αυτό που μας πονάει περισσότερο είναι ότι δεν έχουμε πάρει νίκες μέσα στην Τούμπα και θέλουμε να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι».
Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να το κάνουμε για να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό όνομα και οφείλει να είναι στην Ευρώπη του χρόνου».
Για την εξαιρετική του εμφάνιση και αν αφιερώνει τα γκολ του κάπου: «Αφιερώνω τα γκολ στους δύο γιους μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: