Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κυριακίδης: «Έχουν ταλέντο οι Έλληνες τερματοφύλακες»

Κυριακίδης: «Έχουν ταλέντο οι Έλληνες τερματοφύλακες»
Την άποψη ότι πλέον υπάρχουν αρκετοί Έλληνες τερματοφύλακες που μπορούν να βοηθήσουν τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Δημήτρης Κυριακίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Οι περισσότεροι που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι μικροί σε ηλικία και υπόσχονται πολλά για το μέλλον», τόνισε ο γκολκίπερ του Λεβαδειακός. «Μας έχει βοηθήσει πολύ ο κ. Παράσχος με την εμπειρία του», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κυριακίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για το ταλέντο στους Έλληνες τερματοφύλακας

«Υπάρχει ταλέντο στους Έλληνες τερματοφύλακες, αλλά για διάφορους λόγους δεν τους εμπιστεύονταν οι προπονητές ή οι παράγοντες. Οι περισσότεροι που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι μικροί σε ηλικία και υπόσχονται πολλά για το μέλλον».

Για τη νίκη (2-0) στην έδρα της Δόξας Δράμας

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο από ό,τι περιμέναμε. Η Δράμα δεν είχε άγχος, εμείς είχαμε άγχος να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Κάτι που κάναμε και καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Για το «ανώμαλο» πρόγραμμα που είχαν οι Δραμινοί και ο Λεβαδειακός μέχρι την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εμείς είχαμε πει ότι αν μπορούμε από την αρχή δυνατά, κάτι που δεν έκανε η Δράμα και έχασε μεγάλο έδαφος, θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Αν είχαμε ξεκινήσει κανονικά, εμείς θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση, επειδή τον τελευταίο καιρό η ομάδα παρουσιάζει σημάδια κούραση και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε. Αν παίζαμε Κυριακή με Κυριακή θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για τη δουλειά του Γιώργου Παράσχου

«Ο κόουτς είναι πρώτα άνθρωπος και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μεταδίδει ηρεμία στην ομάδα και κάποια στιγμή που είχαμε τα συνεχόμενα παιχνίδια και είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, εκεί φάνηκε η εμπειρία του και μας είχε όλους από κοντά. Είχαμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ούτε εμείς δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος».

Για τη διαχείριση του ρόστερ

«Σε κάποια παιχνίδια έγιναν αρκετές αλλαγές. Μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να είναι κουρασμένος, όμως από τη στιγμή που παίζει συνεχόμενα είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με κάποιον που παίζει κάθε είκοσι μέρες. Όλα τα παιδιά είμαστε εντάξει, αφού δεν έχει αδικηθεί κάποιος. Είμαστε σε μία ομάδα που έχει πάρα πολλούς λίγους ξένους και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί στον Λεβαδειακό, όπως και στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Αν υπάρχει κάποιος ξένος είναι καλός, τότε είναι καλοδεχούμενος σε μία ομάδα. Έχουν συντελέσει πολλά πράγματα για να φτάσουμε σε αυτό τον δρόμο».

Για την αξία του νεαρού Στέλιου Βασιλείου

«Ο Στέλιος είναι πολύ καλός για την ηλικία και ήδη φέτος έχει φανεί η προσφορά του. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι τον περιμένει λαμπρό μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: