Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Μνηστήρας» τετράδας!!

«Μνηστήρας» τετράδας!
Φέτος δεν κάνει χάρες και στοχεύει ψηλά! Η Νιούκαστλ πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την έδρα της Γουέστ Μπρομ για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και με το υπέρ της 3-1 έπιασε την Τσέλσι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, για να αποτελέσει ακόμη έναν… μνηστήρα τετράδας!

Με παίκτη λιγότερο λόγω… εξάντλησης των αλλαγών αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι στα τελευταία δέκα λεπτά, με τον Μόρισον να τραυματίζεται έπειτα από σύγκρουση με τον Μπα και να αποχωρεί υποβασταζόμενος.

Α’ ημίχρονο:

Να ‘χεις χίλια μάτια να βλέπεις τη Νιούκαστλ! Με άνεση, γρήγορες κινήσεις και μεγάλα διαστήματα εκπληκτικού ποδοσφαίρου, ο Άλαν Πάρντιου απολάμβανε το ματς και οι ποδοσφαιριστές του φρόντισαν να το «καθαρίσουν» από το πρώτο ημίχρονο! «Χτύπησαν» αρχικά με τον Σισέ στο 6ο λεπτό που πήρε την αστίστ του Μπεν Αρφά και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει μπροστά από τους αμυντικούς της Γουέστ Μπρομ που ζητούσαν οφσάιντ. Το θέαμα είχε και συνέχεια, αυτή τη φορά με τον Μπεν Αρφά να σκοράρει στο 12ο λεπτό έπειτα από ωραία συνεργασία με τους Καμπάιγ και Σισέ! Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κανέναν λόγο να ανησυχούν και στο 34’, ξανά ο Παπίς Σισέ ξεσήκωσε τους οπαδούς της Νιούκαστλ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 από το ύψος της περιοχής!

Β’ ημίχρονο:

Η έναρξη του δευτέρου ημίχρονου «μύριζε» σασπένς! Η Γουέστ Μπρομ προσπάθησε να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και να μην διατηρηθεί το μονόπλευρο που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 52ο λεπτό από ασυνεννοησία των Κρολ και Γουίλιαμσον, ο Λονγκ μείωσε σε 3-1! Βάσει της εικόνας της αναμέτρησης, το γκολ των «baggies» ήταν απλά μια στιγμή ολιγωρίας της άμυνας της Νιούκαστλ και… έκλαμψη των ποδοσφαιριστών του Χότζον, ο οποίος έκανε όσες αλλαγές επιτρεπόταν και προσπαθούσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά το τελικό 3-1 μάλλον δείχνει ότι απέτυχε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Ρίτζουελ, ΜακΌλεϊ, Τζόουνς, Μόρισον, Άντριους (46’ Λονγκ), Τόμας (46’ Μπραντ), Μουλούμπου (73’ Σάρνερ), Οντεμβίγκι, Φορτουνέ

Νιούκαστλ: Κρολ, Κολοτσίνι (46’ Σαντόν), Σίμπσον, Γουίλιαμσον, Πιρτς, Καμπάιγ, Γκάθρι, Μπεν Αρφά (75’ Σόλα Αμεόμπι), Γκουτιέρες, Σισέ (79’ Φέργκιουσον), Μπα

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 24/3

Τσέλσι – Τότεναμ 0-0

Άρσεναλ – Άστον Βίλα 3-0
(16’ Γκιμπς, 25’ Γουόλκοτ, 90’ + 3’ Αρτέτα)

Μπόλτον – Μπλάκμπερν 2-1
(28’, 35’ Γουίτερ – 56’ Ενζονζί)

Λίβερπουλ – Γουίγκαν 1-2
(47’ Σουάρες – 30’ πεν. Μαλόνεϊ, 63’ Κάλντουελ)

Νόριτς – Γουλβς 2-1
(26’ Χολτ, 45’ + 1’ Χολτ – 25’ Τζάρβις)

Σάντερλαντ – ΚΠΡ 3-1
(41’ Μπέντνερ, 70’ ΜακΚλιν, 76’ Σεσενιό – 79’ Ταϊβό)

Σουόνσι – Έβερτον 0-2
(59’ Μπέινς, 76’ Γέλαβιτς)

Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1
(58' Κράουτς - 76' Γιάγια Τουρέ)

Κυριακή 25/3

Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ 1-3
(53' Λονγκ - 6', 34' Σισέ, 12' Μπεν Αρφά)

Δευτέρα 26/3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ (22:00)

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: