Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ: «Έπεσαν οι μάσκες»!

Αφού δεν κατάφερε να προκαλέσει προβλήματα στον Ηρακλή μέσω των περιπτώσεων των Κραλ και Γκόρτσιανουκ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (καθώς στο κύπελλο ηττήθηκε σαν σε προπόνηση 3-0 από τον Ημίθεο) στα «χαρτιά», έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και στις δικαστικές αίθουσες.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζοντας να μη μπορούν να αντιμετωπίσουν τους «κυανόλευκους» στο γήπεδο προσδοκούν με προσφυγή στην Ε.Ε.Α. για αντικανονική συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα να… βγάλουν από τη μέση τους «κυανόλευκους»!

Μάλιστα αν και ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που… εξερεύνησε πρωτίστως νομικά το θέμα, δεν κατέθεσε τελικά προσφυγή, κάτι που έκανε η ΕΑ Πατρών. Στην Α2 του βόλεϊ έχει υποβιβαστεί ήδη ο Απόλλων Καλαμαριάς που αποχώρησε μεσούσης της περιόδου και στοχεύοντας κατά του Ηρακλή, ευελπιστούν να μην υποβιβαστούν.

Το ΤΑΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατακεραυνώνει την… κίνηση του Ολυμπιακού να πάρει το πρωτάθλημα με τον «γνωστό του τρόπο» όπως σημειώνει. Στην ανακοίνωση τονίζεται:

«Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες. Αφού δεν μπόρεσε με τις υποθέσεις Κραλ Γκόρτσανιουκ να πετύχει κάτι, αφού δεν απέδωσε το κυνηγητό για τα εισιτήρια, αφού δεν κατάφερε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που ήθελε, τώρα προσπαθεί ο Ολυμπιακός να πάρει με τον γνωστό τρόπο που γνωρίζει το πρωτάθλημα.
Το ΤΑΑ Ηρακλής έχει εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα και περιμένει τις αποφάσεις...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: