Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Γκαλίτσιος: «Γιατί να μην μείνω;»

Γκαλίτσιος: «Γιατί να μην μείνω;»
Ευχαριστημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου με την ομάδα της Λόκερεν αλλά και δικαιωμένος για την απόφαση που πήρε να μετακομίσει στον βέλγικο σύλλογο εμφανίστηκε, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο Έλληνας δεξιός αμυντικός τόνισε πως νιώθει πολύ όμορφα στο εξωτερικό και δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην Λόκερεν αφού όλα είναι ιδανικά για έναν ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας ο Γιώργος Γκαλίτσιος:

«Πήρα την απόφαση πριν λίγο καιρό να έρθω στο Βέλγιο και την Λόκερεν. Παρόλο που είμαι μόλις τρεις μήνες στην ομάδα νιώθω πολύ ωραία. Καταφέραμε και κατακτήσαμε το Κύπελλο και αυτό σαφώς είναι ευχάριστο για μένα αλλά και για όλους στην ομάδα.

Με το πού ήρθα στην Λόκερεν, όλοι με αγκάλιασαν. Δεν έχω κανένα παράπονο. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό και ήρεμο και όλα είναι πολύ καλά.

Πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Εγώ θέλω να αποκτήσω σταθερότητα και να διατηρηθώ σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Το Σάββατο (24/3) η Λόκερεν κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο εδώ και 89 χρόνια και ζούμε ένα όνειρο. Αυτή η επιτυχία της ομάδας μου έχει απήχηση σε όλο το Βέλγιο και όπου κι αν γυρνάω εδώ στην πόλη βλέπω χαρούμενα πρόσωπα. Δεν ξέρω τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα στην αρχή της χρονιάς γιατί εγώ ήρθα στην ομάδα τον χειμώνα αλλά το τρόπαιο μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά.

Έχω υπογράψει για ενάμιση χρόνο με την Λόκερεν και το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι του 2013. Στο ποδόσφαιρο όμως κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Περνάω πολύ καλά στο Βέλγιο, είναι μία χώρα με πολύ καλή ποιότητα ζωής, η ομάδα είναι καλή. Γιατί να μην μείνω;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: