Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Άλλο που δεν ήθελε, άλλο που δεν θέλανε…

Το πιάσατε το υπονοούμενο με τον Μπόλονι; Ξέσπασε ο Ρουμάνος και άφησε -εντελώς, όμως- ανοιχτό το ενδεχόμενο να σπάσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Έλα, όμως, που το ίδιο λογικά θα θέλουν και στον Δικέφαλο. Το μόνο που σκέφτονται στον ΠΑΟΚ,  είναι πώς θα το πλασάρουν στον Μπόλονι είτε για μείωση αποδοχών (είναι πάνω από 600 χιλιάρικα το συμβόλαιό του), είτε για "αντίο".
Κι έτσι ήρθε κι έδεσε το γλυκό με το ξεσπασμα του Ρουμανου Το ένα του βρωμάει, το άλλο του ξινίζει του Μπόλονι πλέον στην Ελλάδα. Και όπως είπε ο ίδιος, είναι απογοητευμένος και σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν όρο στο συμβόλαιό του για να φύγει από την χώρα μας.
Τι είναι ο Μπόλονι, άλλωστε; Κανένας προπονητάκος; Εύκολα θα βρει δουλειά σε άλλη χώρα της Ευρώπης. Έχει καλό όνομα και σίγουρα μπορεί να πετύχει κάπου και τα χρήματα που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ.
Από την άλλη, ο Δικέφαλος έχει οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να δίνει μια εξακοσάρα για προπονητή. Θέλει κάτι φτηνότερο και οικονομικότερο. Αν, λοιπόν, θέλει να φύγει ο Μπόλονι, δεν θα τα βάψουν μαύρα στην Τούμπα. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.
Με λίγα λόγια, και ο ΠΑΟΚ λογικά θα έψαχνε κάποια στιγμή μια φόρμουλα για βαρβάτη μείωση στον Μπόλονι ή για διακοπή συνεργασίας, αλλά και ο Ρουμάνος πλέον θέλει να πάει σε ένα σοβαρότερο πρωτάθλημα.
Και κάπου εκεί όπως φαίνεται θα βρεθεί η χρυσή τομή για να φύγουν οι βραχνάδες, τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον Μπόλονι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: