Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ρανιέρι: «Σούπερ… Μπουφόν»

Ρανιέρι: «Σούπερ… Μπουφόν»
Την απογοήτευση του από την ήττα κόντρα στη Γιουβέντους (2-0) εξέφρασε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο τεχνικός της Ίντερ τόνισε πως ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήταν ο καθοριστικός παίκτης της αναμέτρησης, αφού δεν τους επέτρεψε να σκοράρουν.

Ακόμη, ο Ιταλός προπονητής επισήμανε πως μπορεί οι «νερατζούρι» θα συνεχίσουν να προσπαθούν για την έξοδο στο Champions League, όσο δύσκολο και αν είναι, δεδομένης της διαφοράς τους από την τρίτη Λάτσιο (10 βαθμοί).

«Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και μόνο ένας “σούπερ” τερματοφύλακας, όπως ο Μπουφόν, θα μπορούσε να μην μας επιτρέψει να σκοράρουμε.

Είμαστε απογοητευμένοι γιατί σπαταλήσαμε πάλι μία ώρα καλού παιχνιδιού και μετά δεχτήκαμε το γκολ. Είμαι στεναχωρημένος, θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με διαφορετικό αποτέλεσμα
», ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή, ο οποίος αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος συμπλήρωσε.

«Πρέπει να παλέψουμε και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τότε θα δούμε που βρισκόμαστε. Σίγουρα αν είχαμε πάρει τη νίκη εδώ θα είχαμε άλλη ώθηση, αλλά φέτος τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά. Οι δέκα βαθμοί που απέχουμε από τη Λάτσιο είναι πολλοί, αλλά εμείς δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια», ανέφερε ο Ρανιέρι.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: