Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Εξαιρετικός ο Ντελ Πιέρο»

«Εξαιρετικός ο Ντελ Πιέρο»
Μέλι έσταξε ο Αντόνιο Κόντε για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Γιουβέντους στην αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ (2-0).

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η εμπειρία και ο χαρακτήρας του 37χρονου επιθετικού έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα στις τελευταίες πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, ενώ συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε αυτή τη θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Ο Ντελ Πιέρο είναι σε εξαιρετική κατάσταση προς το παρόν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα δύο τελευταίες πολύ σημαντικές αναμετρήσεις. Η εμπειρία του και ο χαρακτήρας του ήταν δύο σημαντικά χαρακτηριστικά σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή της σεζόν», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Αντιμετωπίσαμε μία σπουδαία ομάδα και πραγματικά είναι δύσκολο να καταλάβουμε, γιατί βρίσκεται σε αυτή τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα», συμπλήρωσε ο προπονητής των «μπιανκονέρι».

Ο Ντελ Πιέρο έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ τη φετινή σεζόν, ωστόσο πολύ σημαντικά, δεδομένου ότι σκόραρε κόντρα στη Μίλαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ σφράγισε τη νίκη επί της Ίντερ, επιτρέποντας στη Γιουβέντους να συνεχίζει το κυνήγι του τίτλου.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: