Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τσιρώνης: «Του αρέσει ο Ηρακλής, θέλει να ασχοληθεί»


tsolakis


Ο παλαίμαχος άσος της Καστοριάς και εκ των στενών συνεργατών του Νίκου Τσολάκη, που ενδιαφέρεται για την αγορά του ΑΦΜ της Επανομής για λογαριασμό του Ηρακλή, Τάκης Τσιρώνης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Revolution για το ζήτημα. επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι υπάρχει θερμό ενδιαφέρον από τον Καστοριανό επιχειρηματία. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

«Συνεργάστηκα μαζί του όταν η Καστοριά ήταν Γ’ Εθνική, είχαμε πολύ καλή συνεργασία και ανεβήκαμε δύο κατηγορίες εύκολα, κάναμε περίπατο ως την Α Εθνική. Ο Νίκος Τσολάκης σέβεται την ιστορία του Ηρακλή, μου είπε ότι δε θέλει δημοσιότητα, απλά ότι θέλει να πάρει την ομάδα. Είναι σε επικοινωνία με το Γρηγόρη Λάτσιο από την Επανομή και αφότου γίνει ΠΑΕ, θα συζητήσουμε πιο σοβαρά. Με το Νίκο Τσολάκη μιλάω καθημερινά, είναι σοβαρός επιχειρηματίας, επιμένει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί σέβεται την τεράστια ιστορία του Ηρακλή. Μου έχει εμπιστοσύνη, στην Καστοριά διαχειριζόμουν τα πάντα και θα είμαι κι εγώ στη νέα προσπάθεια, εφόσον προχωρήσει».
Δίνοντας κάποιες πληροφορίες για το προφίλ του Καστοριανού επιχειρηματία, ο κ. Τσιρώνης υπογράμμισε:
«Του αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά έχει και επιχειρηματική σκέψη. Από 30 χρονών έχει τρία μαγαζιά στη Μόσχα με γούνες. Έχει και συνέταιρο στο Ντουμπάι, που είναι δυνατός οικονομικά. Του αρέσει η ιδέα του Ηρακλή, είναι μεγάλη ομάδα. Θέλει να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα την έχει έτοιμη την πρόταση για την Επανομή. Αν θέλει κι αυτή να απεμπλακεί, γιατί έχει προβλήματα, προτίθεται να δώσει τα χρήματα για να πάρει την ομάδα».
Όσο για τις κινήσεις του, εφόσον προχωρήσει η συμφωνία:
«Όπως είναι η Επανομή, με τέσσερις – πέντε μεταγραφές τον Ιανουάριο, δε θα έχιει πρόβλημα να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Έχει καλή ομάδα. Έχουμε κάνει και κουβέντα με κάποιους παίκτες. Ο Νίκος Τσολάκης τα μαθαίνει όλα, θα κατέβει αύριο Θεσσαλονίκη για να γίνει μια συνάντηση. Είναι και ο Λάκης Σημαιοφορίδης που τα ψάχνει. Από Δευτέρα, Τρίτη θα έχουμε έτοιμη την πρόταση».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: