Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Θα παλέψουμε και ότι βγει»

Πολύ δύσκολο έργο θα έχει απέναντι στον Ολυμπιακό η Δόξα Δράμας, όπως υπογραμμίζει o τεχνικός της Απόστολος Χαραλαμπίδης.
«Θα παλέψουμε και ότι βγει»
Συμπληρώνοντας ωστόσο πως οι παίκτες του θα παλέψουν όσο πιο πολύ μπορέσουν και ό,τι βγει.
Αρχικά ο Χαραλαμπίδης μιλώντας στο gazzetta.gr επισήμανε πως «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό που προέρχεται από ήττα στην Τρίπολη. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που θα μας αντιμετωπίσει διαφορετικά, διότι έχει προηγηθεί ο αγώνας με τον Αστέρα.
Ο αντίπαλός μας δεν θέλει άλλη γκέλα και δεν πρόκειται να μας υποτιμήσει. Εμείς από την μεριά μας ξέρουμε πως έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Θα παλέψουμε και ότι βγει. Για εμάς περισσότερο αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει εμπειρίες. Θα προσπαθήσουμε πάντως με όλες μας τις δυνάμεις να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».
Όσον αφορά στην συνέχεια του πρωταθλήματος και τις πιθανότητες της Δόξας Δράμας για παραμονή ο προπονητής της επισήμανε: «Τα πράγματα για εμάς είναι πολύ δύσκολα. Είχαμε πολλά προβλήματα, μπήκαμε αργά στο πρωτάθλημα ενώ δεν παίζουμε στην φυσική μας έδρα.
Όλα αυτά καθιστούν δύσκολο το να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής». Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως στην Δράμα... παραδίδουν τα όπλα: «Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για να μείνουμε στην κατηγορία». Τέλος σχετικά με την συμμετοχή των Λεάντρο και Βάντερσον που είναι δανεικοί από τον Ολυμπιακό ο Χαραλαμπίδης τόνισε πως είναι εκτός των πλάνων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: