Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Γρήγορη ομάδα και με καλή τακτική ο ΠΑΟΚ»


cudicini

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Κάρλο Κουντιτσίνι, μίλησε για τα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ, για την προσοχή που πρέπει να δείξει η ομάδα του με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, «Δικέφαλο», αλλά και για την πορεία της Τότεναμ στην Premier League.
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή και οργανωτική ομάδα. Για να είναι πρώτη στον όμιλο σημαίνει ότι έχει κάνει καλά παιχνίδια. Είναι πολύ καλός στην τακτική και χτυπά στις αντεπιθέσεις γιατί είναι γρήγορη ομάδα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε αύριο γιατί δε θέλουμε να πάμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Σάμροκ και να θέλουμε πάση θυσία τη νίκη».
Για τα εναπομείναντα παιχνίδια του Europa League: «Το γκρουπ είναι πολύ δυνατό. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να προκριθούμε σίγουρα. Να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για το αν έχει βοηθήσει την ομάδα το σχήμα που αγωνίζεται: «Έχουμε πάει καλά ως τώρα και αυτό το μείγμα μας έχει βοηθήσει. Υπάρχουν τρεις λόγοι που θέλω να προκριθούμε. Παίζω αρκετά και θέλω να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση γιατί θέλω να παίζω. Ο προπονητής έχει τη δυνατότητα να ξεκουράζει παίκτες και να κάνει αλλαγές, αλλά και οι νεαροί παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν εμπειρίες σε δύσκολες έδρες».
Για τη δήλωση που έκανε ο Γκαλάς ότι η Τότεναμ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, καθώς κερδίζει παιχνίδια ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά: «Ναι, συμφωνώ μαζί του. Παρόλο που είναι μεγάλη η σεζόν, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και δεν είναι εύκολο να είσαι πάντα καλά. Οπότε είναι σημαντικό να κερδίζεις παιχνίδια ακόμη κι όταν δεν είσαι καλά».
Για το αν η Τότεναμ μπορέσει να είναι πρώτη στο Λονδίνο, πάνω από Τσέλσι και Άρσεναλ: «Ο βασικός στόχος είναι να τερματίσουμε στην τετράδα γιατί πέρσι παίζαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν κάτι φανταστικό. Θέλουμε να το ξαναζήσουμε αυτό. Σε κάποιο σημείο της σεζόν δούμε ότι είμαστε τόσο καλοί θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα».
Για το πόσο δύσκολο είναι να συμμετέχει κάποιος στο Europa League ενδιάμεσα με το πρωτάθλημα: «Δεν είμαι εγώ ο προπονητής, όμως, ο κόουτς έχει καταφέρει να κάνει μία μίξη και να βρει μια ισορροπία. Πιστεύω αν προκριθούμε πως θα αλλάξει λίγο αυτό. Γιατί αν προχωρήσουμε θα βάλουμε και στόχο να το πάρουμε. Από εκεί και πέρα το rotation μας έχει βοηθήσει για να ανταποκριθούμε και στο πρωτάθλημα».
Για το πόσο δύσκολο θα είναι αν προκριθεί η Τότεναμ να αγωνίζονται στη συνέχεια οι βασικοί: «Σίγουρα θα είναι παράξενο και δε θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και η δουλειά μας είναι όποτε μας ζητείται να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: